Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Στήριξη σε όλες τις αποφάσεις!

Ο Κ. Νικολακόπουλος σχολιάζει στο sport-fm.gr δηλώσεις, επιλογές κι αποφάσεις στον Ολυμπιακό.

Στήριξη σε όλες τις αποφάσεις
Λογικό ήταν να σχολιαστεί η πολύ επιθετική κατά του Μίτσελ δήλωση του Αβραάμ.

Άλλωστε ο μέχρι πρότινος αρχηγός του Ολυμπιακού δεν μας είχε συνηθίσει ποτέ τόσα χρόνια στην ομάδα σε τέτοιες δηλώσεις.

Τελικά ξεπέρασε και τον…Βάϊς. Γιατί ο Αβραάμ είναι ο δεύτερος ποδοσφαιριστής που φεύγοντας από τον Ολυμπιακό, κάνει δηλώσεις κατά του Μίτσελ. Πρώτος ήταν ο Βάϊς, που σε συνέντευξη σε εφημερίδα της πατρίδας του την ίδια ημέρα της πώλησής του, τον περασμένο Γενάρη, στους Άραβες, είχε «δείξει» τον Ισπανό προπονητή ως υπεύθυνο της αποχώρησής του από τον Ολυμπιακό. Και το είχε επαναλάβει κι αργότερα, με δημόσιες τοποθετήσεις του (μέσω των social media)-και δη άκομψες.

Όπως…άκομψα είχε ρίξει γερές μπηχτές ο Κάρολ, και μάλιστα ενώ ήταν παίκτης του Ολυμπιακού, για την επιλογή του Μίτσελ να προτιμάει «τον Ρομπέρτο, τον οποίο ο ίδιος είχε φέρει από την Ισπανία», όπως είχε δηλώσει ο Κάρολ σε βρετανική εφημερίδα πριν αρκετούς μήνες.

Αντίθετα, ένας άλλος ποδοσφαιριστής, που για όσους ξέρουν τα ενδότερα του Ρέντη μόνο…άριστες σχέσεις δεν είχε με τον Μίτσελ, είχε διαφορετική στάση φεύγοντας. Εννοώ τον Χολέμπας, που κι αυτός έφυγε γιατί ο ίδιος το ζήτησε κι όχι γιατί ο Ολυμπιακός επιδίωξε να τον δώσει. Παρότι έχει την…φήμη του…ψυχάκια, ο Χολέμπας έκανε μία τοποθέτηση πολύ γλυκιά για τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του, χωρίς καμία σπόντα για τον κόουτς.

Αυτό που ξέρω είναι ότι ο Μίτσελ, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, έχει δικαιωθεί, σε πολύ σημαντικό βαθμό, για τις επιλογές που έχει κάνει στον Ολυμπιακό. Και δεν είναι τυχαίο κι ότι έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη και την στήριξη της διοίκησης σε όλες του τις αποφάσεις. Ακόμη κι αν αυτές σηκώνουν αρκετή συζήτηση-για παράδειγμα, ο αποκλεισμός του Ντοσεβί από τη λίστα του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η "απάντηση" του Ολυμπιακού είναι πάντα μία: «Ο προπονητής αποφασίζει. Κι εμείς ακολουθούμε τις αποφάσεις του». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: