Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

«Ψευδείς οι δηλώσεις Καπό»

Ο άνθρωπος που εκπροσωπούσε τον Ολιβιέ Καπό το διάστημα που βρισκόταν στην Ελλάδα, ο Παύλος Τοπίδης, με ανάρτησή του στο facebook χαρακτηρίζει ψευδείς της δηλώσεις του πρώην πελάτη του.

«Ψευδείς οι δηλώσεις Καπό»
Η πρώτη απάντηση στις τρομερές καταγγελίες του Ολιβιέ Καπό ήρθε από τον ατζέντη που τον εκπροσωπούσε όταν εκείνος αγωνιζόταν στην Ελλάδα.

Ο Παύλος Τοπίδης μέσω facebook τονίζει πως ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής δεν σεβάστηκε το πρωτάθλημα και την ομάδα που του έδωσε συμβόλαιο, ενώ προσθέτει πως το λόγο πλέον θα αναλάβουν οι νομικές υπηρεσίες και φυσικά η δικαιοσύνη.

Η σχετική ανάρτηση:

«Με μεγάλη λύπη διαπιστώνω ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν σέβονται το ότι το ελληνικό πρωτάθλημα τους έδωσε ένα συμβόλαιο όταν οι ομάδες που τους ανέδειξαν τους έδιωξαν.

Είναι κρίμα για έναν ποδοσφαιριστή πού έπρεπε να είναι παράδειγμα προς μίμηση όπως ό Σισέ όχι μόνο δεν ενέπνευσε αλλά αλλοίωσε την πολύ καλή του εικόνα και παράλληλα έκανε και ζημιά (επαγγελματική και χρηματική) σε εμάς που τον εμπιστευτήκαμε.

Οι δηλώσεις του είναι ψευδείς και δεν αντικατοπτρίζουν την αλήθεια και πλέον οι νομικές υπηρεσίες του γραφείου μας θα τον οδηγήσουν μπροστά στην δικαιοσύνη.

Επίσης εκτός από το να δηλώνουν κάποια πράγματα σε ιστοσελίδες θα ήταν καλύτερο να απευθύνεται στα αρμόδια όργανα.

ΥΓ. αλήθεια σε ποιο παιχνίδι πήρατε κόκκινη κάρτα και σώσατε τη γυναίκα και το παιδί σας;» *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: