Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Η... δική του Ιταλία!! (video)

Ιδανικό ντεμπούτο για τον Κόντε στην εθνική Ιταλίας! Η «σκουάντρα ατζούρα» με καλή εμφάνιση επικράτησε εύκολα με σκορ 2-0 της Ολλανδίας, η οποία με αριθμητικό μειονέκτημα δεν έδειξε... και πολλά!

Η... δική του Ιταλία! (video)
Πολύ καλά δείγματα γραφής απ' την εθνική Ιταλίας! Στο ανεπίσημο ντεμπούτο του Αντόνιο Κόντε στον πάγκο, οι γείτονές μας επικράτησαν 2-0 της Ολλανδίας (ντεμπούτο και ο Χίντινγκ) με σχετική ευκολία.

Μόλις στο 3' οι περίπου 50.000 θεατές στις εξέδρες βρήκαν λόγο να πανηγυρίσουν χάρη στο τέρμα του Ιμόμπιλε, ενώ στο 10' ο Ντε Ρόσι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του απ' την άσπρη βούλα, εκμεταλλευόμενος το... κακό πέναλτι του Μάρτινς Ίντι (που έφερε και την αποβολή του). Η συνέχεια ήταν ξανά για τους γηπεδούχους που θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει ξανά με τους Ζάζα και Ιμόμπιλε να 'χουν καλές στιγμές.

Προς στιγμήν στο δεύτερο μέρος οι... δέκα «οράνιε» προσπάθησαν να αντιδράσουν, είχαν δύο καλές ευκαιρίες οι Φαν Πέρσι και Σνάιντερ, αλλά μέχρι εκεί... Στη συνέχεια κάτι η κούραση, κάτι το ότι μιλάμε για φιλικό, κάτι οι αλλαγές έριξαν τον ρυθμό και το 2-0 δεν άλλαξε.

Η Ιταλία ξεκινά τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Euro 2016 απέναντι στη Νορβηγία (9/9), ενώ η Ολλανδία την ίδια μέρα φιλοξενείται απ' την Τσεχία.



Italy 1-0 Netherlands - Ciro Immobile από footynews



Italy 2-0 Netherlands - Daniele De Rossi από footynews



Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ιταλία: Σιρίγκου, Μπονούτσι, Νταρμιάν, Ρανόκια, Αστόρι, Ντε Σίλιο, Ντε Ρόσι (67’ Παρόλο), Μαρκίζιο (63’ Βεράτι), Τζιακερίνι, Ιμόμπιλε (77’ Τζιοβίνκο), Ζάζα (73’ Ντέστρο)

Ολλανδία: Σίλεσεν, Γιάνματ, Ντε Φράι, Μάρτινς Ίντι, Σνάιντερ, Ντε Γιονγκ (63’ Πίτερς), Βαϊνάλντουμ (86’ Φερ), Μπλιντ, Κάουτ, Φαν Πέρσι, Λανς (12’ Βέλτμαν)
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: