Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

«Μονόδρομος η άνοδος»

18605_main
Στον Arena 89,4 φιλοξενήθηκε ο προπονητής τερματοφυλάκων του Άρη, Δημήτρης Καρατζιοβαλής και μίλησε για την νέα περιπέτεια του Άρη στην Γ’ Εθνική και τους κινδύνους που πιθανών  να αντιμετωπίσουν οι κίτρινοι στην προσπάθεια για επιστροφή στην μεγάλη κατηγορία αλλά και για το ενδεχόμενο να φορέσει ξανά τα γάντια του και να υπερασπιστεί την εστία του Άρη.
Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Arena 89,4:
Για τον αν θα επιστρέψει τελικά στην ενεργό δράση όπως ακούγεται τις τελευταίες μέρες τόνισε:
Θα δούμε , έχω μιλήσει με τον κύριο Καλαιτζίδη και θα δούμε σε λίγες μέρες τι θα γίνει τελικά. Είναι πιθανό είμαι σε αγωνιστική κατάσταση γιατί δεν έχει και καιρό που σταμάτησα.
Για το πόσο δύσκολο είναι να διαχειριστούν οι άνθρωποι της ομάδας ότι ένα μεγάλο ,όνομα σαν τον Άρη βρίσκεται στην Γ’ Εθνική δήλωσε χαρακτηριστικά:
Σίγουρα είναι δύσκολο μία ομάδα σαν τον Άρη να βρίσκεται στην Γ Εθνική δεν μπορείς να πεις τίποτα άλλο εκτός από το να πάρει το Πρωτάθλημα. Φυσικά είναι πάρα πολύ δύσκολα τα πράγματα, όλες οι ομάδες θα περιμένουν τον Άρη γιατί είναι ένας πάρα πολύ μεγάλος αντίπαλος και θα το βλέπουν σαν μία γιορτή. Από εκεί και πέρα πρέπει να το διαχειριστείς σωστά γιατί ακόμα και σε αυτήν την κατηγορία υπάρχουν παγίδες και πρέπει να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος για να πετύχεις τον στόχο σου.
Για το στυλ παιχνιδιού τον ομάδων της κατηγορίας αλλά και το έξτρα  κίνητρο που θα έχουν κόντρα στον Άρη τόνισε στην συνέχεια:
Εγώ προσωπικά είχα διαχειριστεί μία παρόμοια κατάσταση και στην Καλαμαριά και είχα παρόμοιες καταστάσεις να αντιμετωπίσω. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο το πρωτάθλημα καθώς δεν υπήρχαν πολλές ποιοτικές ομάδες.Όλοι θα θέλουν να κερδίσουν τον Άρη αλλά πάνω από όλα εξαρτάται από την δικιά μας ομάδα. Δεν πρέπει να φοβηθούμε τίποτα και να είμαστε συγκεντρωμένοι 100% σε όλα τα παιχνίδια για να μπορείς να κερδίσεις τον κάθε αντίπαλο. Νομίζω δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα και θα μπορέσει η ομάδα  να ανέβει.
Για τον όμιλο του Άρη και τις αρκετές ιστορικές ομάδες που συμμετέχουν σε αυτόν δήλωσε:
Σίγουρα υπάρχουν ομάδες με πολύ μεγάλη ιστορία , κανέναν δεν πρέπει να υποτιμάς στο ποδόσφαιρο αντίθετα πρέπει να σέβεσαι τους πάντες αλλά να πιστεύεις πάρα πολύ στην δικιά σου ομάδα.Νομίζω όμως ότι ο Άρης είναι το μεγαλύτερο όνομα στην κατηγορία και είναι μονόδρομος η άνοδος.
Για την αλλαγή κατηγορίας μέσα σε λίγες μέρες και την αλλαγή του προγραμματισμού στην ομάδα τόνισε:
Νομίζω ότι στο πίσω μέρος του μυαλού μας όλοι είχαμε  και το κομμάτι της Γ’ Εθνικής. Φυσικά η μετάβαση από μία κατηγορία επαγγελματική σε μία κατηγορία όπως είναι η Γ, περιέχει ένα δύσκολο κομμάτι κυρίως στον ψυχολογικό τομέα και νομίζω ότι με έναν προπονητή όπως τον κύριο Καλαιτζίδη πολύ γρήγορα έγινε η μετάβαση και πάρα πολλοί παίκτες δέχτηκαν την απόφαση αυτή. Νομίζω πως ανοίγεται μία καινούργια προοπτική στην καριέρα του κάθε παίκτη όταν μία ομάδα απαλλάσσεται από πολλά πράγματα και πλέον μπορείς να δουλέψεις καλύτερα και έφυγε ο πιο μεγάλος βραχνάς που είχε η ομάδα.
Για τον αν θα προλάβει ο Άρης να κάνει τις κινήσεις για να ολοκληρώσει το ρόστερ του και να μην αντιμετωπίσει προβλήματα με την άνοδο του τόνισε:
Ο χρόνος νομίζω ότι είναι πάρα πολύ λίγος αλλά πιστεύω ότι με τις κατάλληλες προσθήκες παικτών που θα βοηθήσουν άμεσα την ομάδα θα γίνει πάρα πολύ γρήγορα η μετάβαση και έτσι θα βοηθήσουν τα παιδιά. Σίγουρα αυτήν την στιγμή το ρόστερ  δεν είναι γεμάτο αλλά πιστεύω ότι θα γίνουν οι κατάλληλες μεταγραφές.
Για την ανάγκη της παρουσίας του κόσμου του Άρη στο πλευρό της ομάδας δήλωσε:
Ο κόσμος είναι το μεγάλο όπλο του Άρη όλα τα χρόνια Έχω παίξει και με 20.000 κόσμο στον Άρη και η προώθηση που σου δίνει ο κόσμος είναι τεράστια και έτσι ένας ποδοσφαιριστή του εφτά μπορεί αμέσως να γίνει του οχτώ και του εννιά.Οπότε είναι πολύ σημαντικό γιατί ξέρω ότι θα τον έχουμε μαζί μας  και μέσα και έξω στα παιχνίδια. Άλλωστε η αγάπη του κόσμου φάνηκε και τις τελευταίες μέρες που στήριξε την ομάδα με όλα αυτά που γίνανε.
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: