Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Πειραματίζεται ο Ρανιέρι!!

Νέες αλλαγές έκανε ο Κλαούντιο Ρανιέρι στο δίτερμα της Πέμπτης. Με τους βασικούς ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και ο Παναγιώτης Κονέ. Που στάθηκε ο Ιταλός στην ομιλία του προς τους διεθνείς.

Πειραματίζεται ο Ρανιέρι

Όσον αφορά τις επιλογές του Κλαούντιο Ρανιέρι στην άμυνα δεν αναμένουμε εκπλήξεις. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα από την πρώτη μέρα. Τερματοφύλακας ο Ορέστης Καρνέζης, δεξί μπακ ο Βασίλης Τοροσίδης, αριστερό ο Χοσέ Χολέμπας και το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα είναι οι: Σωκράτης Παπασταθόπουλος και Κώστας Μανωλάς. Στη δοκιμή της Πέμπτης, ο Παναγιώτης Ταχτσίδης και ο Ανδρέας Σάμαρης διατήρησαν τις θέσεις τους στο αρχικό σχήμα, ενώ με τους βασικούς συμμετείχαν ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και ο Παναγιώτης Κονέ.

Οι σκέψεις που κάνει ο πρώην προπονητής της Μονακό για την επίθεση είναι ότι ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ο Κώστας Μήτρογλου, ο Γιώργος Σαμαράς και ο Κλάους Αθανασιάδης διεκδικούν δύο θέσεις. Θα πρέπει να περιμένουμε και το πρόγραμμα της Παρασκευής, στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για να ξεκαθαρίσει το τοπίο στη «γαλανόλευκη» σχετικά με την ενδεκάδα. Θα επιλέξει ο Ιταλός το κλασικό και αντιπροσωπευτικό σχήμα της Εθνικής (4-3-3) ή θα το μετατρέψει σε 4-4-1-1;

Πρώτη ομιλία του Ιταλού

Εκτενή στιγμιότυπα του πρώτου παιχνιδιού της Εθνικής κόντρα στη Ρουμανία στο φαληρικό γήπεδο, αλλά και επιλεγμένες φάσεις απ’ όλους τους αγώνες στο Μουντιάλ της Βραζιλίας είδαν οι διεθνείς το πρωί της Πέμπτης. Ο Κλαούντιο Ρανιέρι έκανε γενικές παρατηρήσεις στους ποδοσφαιριστές του για την αμυντική λειτουργία και την επιθετική ανάπτυξη, αναλύοντας τη φιλοσοφία του και το πλάνο που έχει για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Στη διάρκεια της ομιλίας του επανέλαβε αρκετές φορές ότι θέλει γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας. «Θέλω γρήγορες και σωστές πάσες. Με αυτό τον τρόπο θα περιορίσουμε τα λάθη μας. Δεν θέλω να αφαιρέσω τίποτα από την ομάδα, μόνο να προσθέσω πράγματα και να βελτιώσουμε τα καλά στοιχεία μας», ανέφερε ο Κλαούντιο Ρανιέρι στους παίκτες του. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: