Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Αστέρας… στον αυτόματο!!

Είτε φιλικά, είτε επίσημα ο Αστέρας καθαρίζει! Οι Αρκάδες επικράτησαν 3-0 της Ερμιονίδας (Football League) με τον Μάσα να βρίσκει ξανά δίχτυα, τον Γιαννιώτα να ντεμπουτάρει και έναν παίκτη… έκπληξη!

Αστέρας… στον αυτόματο!
Ιδιαίτερα ορεξάτος εμφανίστηκε ο Αστέρας Τρίπολης στο φιλικό με την Ερμιονίδα!

Οι παίκτες του Στάικου Βεργέτη -που δοκίμασε πρόσωπα και σχήματα- επικράτησαν 3-0 της Ερμιονίδας (τη νέα σεζόν στη Football League) κι έδειξαν εκ νέου πως βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση.

Για 60 λεπτά αγωνίστηκε ο νεοαποκτηθείς Γιαννιώτας που ήταν καλός, ενώ το παρθενικό του τέρμα με την φανέλα των Αρκάδων σημείωσε ο Φακούντο Πάρα στο 40' που πήρε το... ριμπάουντ κι άνοιξε το σκορ.

Με το... καλημέρα στο δεύτερο μέρος (47') ο Τσοκάνης έπιασε την κεφαλιά και από κοντά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, προτού έρθει ο Μάσα -με φόρα απ' τα ευρωπαϊκά ματς- και διαμορφώσει με εξαιρετικό τέρμα το τελικό 3-0 (στο 78').

Πολύ καλά στοιχεία έδειξε και ο υπό δοκιμή, νεαρός Μούκα που βρισκόταν στις φάσεις, είχε καλές επιλογές και δικαίως απέσπασε χειροκρότημα απ' τους λίγους φίλους του Αστέρα που βρέθηκαν στο γήπεδο, όταν αντικαταστάθηκε.


Οι συνθέσεις των ομάδων:

Αστέρας Τρίπολης: Κόκκαλης, Λούι, Παπαχρήστος, Ζησόπουλος, Ζήσης, Μουνάφο, Τσοκάνης, Νίκο, Γιαννιώτας, Μπαντιμπανγκά, Πάρα.

Ένωση Ερμιονίδας: Πουρής, Βλαχόπουλος, Κολόκας, Λίτσης, Παπανικολάου, Συμελίδης, Τζανής, Παβίσεβιτς, Στομίροβιτς, Σβόγιτς, Ταπέ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: