Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Λάμας: «Το άξιζε η Ελλάδα»

Την ανωτερότητα της Εθνικής ομάδας παραδέχθηκε ο προπονητής της Αργεντινής, Χούλιο Λάμας, ο οποίος χαρακτήρισε δίκαιη τόσο τη νίκη, όσο και την πρώτη θέση στο δεύτερο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Λάμας: «Το άξιζε η Ελλάδα»
Η Εθνική ομάδα άξιζε τόσο τη νίκη (79-71) απέναντι στην Αργεντινή, όσο και την πρώτη θέση στο δεύτερο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου, σύμφωνα με όσα είπε ο Χούλιο Λάμας.

Ο προπονητής της «αλμπισελέστε» υποκλίθηκε στην ανωτερότητα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, δηλώνοντας παράλληλα ικανοποιημένος από την ανταγωνιστική εικόνα που έδειξαν οι παίκτες του κόντρα σε έναν τόσο μεγάλο αντίπαλο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χούλιο Λάμας:

«Συγχαρητήρια στην Ελλάδα. Άξιζε να κερδίσει και να είναι πρώτη στον όμιλο. Στο πρώτο δεκάλεπτο δεν ήμασταν καλοί, ειδικά στην άμυνα. Πιστεύω πως αυτό το δεκάλεπτο επηρέασε σε μεγάλο βαθμό την έκβαση του αγώνα. Οι νέοι παίκτες μπορούν να δώσουν ενέργεια. Τα παιδιά που μπήκαν έκαναν πολύ καλή δουλειά. Όταν η Ελλάδα νόμιζε πως είχε βρει έναν τρόπο για να διασπά την άμυνά μας, εμείς αλλάξαμε σχήμα και τους δυσκολέψαμε. Φτάσαμε κοντά στην ανατροπή, αλλά δυστυχώς δεν την πετύχαμε. Η ελληνική ομάδα αντέδρασε σωστά. Είμαστε χαρούμενοι που παίξαμε τόσο καλά απέναντι σε έναν τόσο μεγάλο αντίπαλο. Είμαι ικανοποιημένος που ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί στον όμιλο, σε όλα τα παιχνίδια. Η άμυνα είναι κάτι στο οποίο θέλουμε βελτίωση. Στην επίθεση πήγαμε καλά, αλλά πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης».

Από την πλευρά του, ο Μάρκο Ντελία είπε: «Στο πρώτο δεκάλεπτο είχαμε κενά διαστήματα. Η ελληνική ομάδα κυκλοφόρησε καλά την μπάλα και χτύπησε στις αδυναμίες μας. Αξίζουν συγχαρητήρια στην Ελλάδα, δίκαια κέρδισε και ήταν πρώτη στον όμιλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: