Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Baila... Μορένο!!

Πρώτη και… εντυπωσιακή! Με το χατ-τρικ του Μορένο ο Παναιτωλικός επικράτησε 3-1 του Πανθρακικού και έκανε… σεφτέ στις νίκες, στη φετινή Σούπερ Λίγκα!

Baila... Μορένο!
Να τη η… πρώτη! Ο Παναιτωλικός έκανε με εντυπωσιακό τρόπο… σεφτέ στις νίκες στη φετινή Σούπερ Λίγκα, επικρατώντας 3-1 του Πανθρακικού, στο Αγρίνιο.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Μορένο για την ομάδα του Μάκη Χάβου, καθώς σημείωσε και τα τρία τέρματα. Για τους Θρακιώτες είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Κάσες στο 60’.

Το ματς


Κάτι παραπάνω από δέκα λεπτά χρειάστηκαν για να γίνει μία αξιόλογη φάση στην αναμέτρηση και ο Παναιτωλικός εκεί κατάφερε να προηγηθεί με τον Μορένο (13’). Η ομάδα του Αγρινίου είχε τον έλεγχο, με τον Πανθρακικό να δείχνει να τα έχει… χαμένα που έμεινε πίσω στο σκορ. Το σκηνικό αυτό συνεχίστηκε μέχρι και τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, καθώς στο τελευταίο τέταρτο ήταν η σειρά των φιλοξενούμενων να… ξεθαρρέψουν.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου δημιούργησε δύο πολύ καλές στιγμές –η μία μάλιστα κατέληξε στο δοκάρι- με τον Ίγκορ, αλλά δεν έφερε το ματς στα ίσα, με αποτέλεσμα το 1-0 να παραμείνει μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

inner

Όπως τελείωσε το πρώτο μέρος, έτσι συνέχισε στο δεύτερο Πανθρακικός, κυνηγώντας την ισοφάριση. Οι παίκτες του Άκη Μάντζιου είχαν την κατοχή και στην πρώτη καλή ευκαιρία έφεραν το ματς στα ίσα με τον Κάσες (60’). Ωστόσο, μετά από μερικά λεπτά ήρθε η αντίδραση του Παναιτωλικού, με τους γηπεδούχους να πιέζουν για το δεύτερο γκολ.

Γι’ αυτό, ο Μάκης Χάβος πέρασε στην αναμέτρηση τον Βασιλείου, με τον Έλληνα επιθετικό να κερδίζει πέναλτι και τον Μορένο –με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα- να κάνει το 2-1 στο 74’. Η ομάδα του Αγρινίου συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, με τον Μορένο να ολοκληρώνει το… σόου του με τρίτο γκολ στο 86’ και να κλειδώνει την πρώτη του Παναιτωλικού στη φετινή Σούπερ Λίγκα.


Οι συνθέσεις:


Παναιτωλικός (Χάβος): Ράφαελ, Κέβιν, Κούσας, Κόρμπος (67’ Βασιλείου), Μπεχαράνο, Μαλεζάς, Γοδόι, Μορένο, Βιγιαφάνιες (72’ Κάπελ), Μαρτίνες, Φωτάκης (86’ Καλογέρης).

Στον πάγκο: Στεφανάκος, Κουτρομάνος, Άλβες, Ετζενγκέλε.

Πανθρακικός (Μάντζιος): Φερνάντες, Γκιγιέρμο, Μεχία, Τζάνης (70’ Χασομέρης), Κάσες, Σερφά, Εμπόου, Μπαϊκαρά, Χρήστου (54’ Ποτουρίδης), Λαδάκης (82’ Αράμπα), Ίγκορ.

Στον πάγκο: Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Καθάριος, Οκάτσι.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: