Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Κοιτά μπροστά…!!

Αφήνουν πίσω τους στον Παναθηναϊκό την ήττα στο ντέρμπι από τον Ολυμπιακό, μιας και οι συνεχείς και δύσκολοι αγώνες δεν αφήνουν άλλα περιθώρια. Αναμονή για Σίλντενφελντ, ατομικό ο Ντίνας.

Κοιτά μπροστά…
Το ντέρμπι πέρασε, ο Παναθηναϊκός δεν πήρε αυτό που ήθελε έχοντας πολλά παράπονα από τη διαιτησία, αλλά κρατά την καλή προσπάθεια και… συνεχίζει.

Οι «πράσινοι» δεν θέλουν να μείνουν πολύ στην ήττα από τον Ολυμπιακό, αφού δεν ωφελεί σε τίποτα. Άλλωστε ακολουθούν μέσα σε έντεκα μέρες τέσσερις δύσκολοι αγώνες, με Παναιτωλικό την Πέμπτη στη Λεωφόρο για το Κύπελλο, Ατρόμητο την Κυριακή στο ίδιο γήπεδο για το πρωτάθλημα, Αϊντχόφεν ξανά εντός για το Europa League την επόμενη Πέμπτη και ΠΑΟΚ στην Τούμπα για τη Super League την επόμενη Κυριακή. Παιχνίδια που θα κρίνουν πολλά…

Ο Γιάννης Αναστασίου αντιλαμβανόμενος την ανάγκη των παικτών του για ανάσες έδωσε ρεπό σε όσους αγωνίστηκαν βασικοί απέναντι στον Ολυμπιακό, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά, με εξαίρεση τον Θανάση Ντίνα που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Όλα αυτά κι ενώ αναμένονται οι εξετάσεις στα τραυματισμένα δάχτυλα του ποδιού του Γκόρντον Σίλντενφελντ.

Σε κάθε περίπτωση, στον αγώνα Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό αναμένεται εκτεταμένο rotation.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: