Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Σαλπιγγίδης: «Νωρίς για μεγάλες κουβέντες»

Ικανοποιημένος από το 4-1 επί της Βέροιας δήλωσε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ο οποίος τόνισε πάντως πως είναι ακόμη νωρίς για μεγάλα λόγια.

Σαλπιγγίδης: «Νωρίς για μεγάλες κουβέντες»
Με το 4-1 απέναντι στη Βέροια ο ΠΑΟΚ παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, κάτι που ικανοποιεί τον Δημήτρη Σαλπιγγίδι, ο οποίος ωστόσο τονίζει πως η ομάδα θα πρέπει σε κάθε παιχνίδι να αποδεικνύει πως αξίζει να βρίσκεται εκεί.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την απόδοση κόντρα στη Βέροια και το διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με το προηγούμενο ματς:
«Είναι πολύ σημαντικό να καταφέρνεις να φτάνεις σε τέτοιο επίπεδο απόδοσης όπως εμείς σήμερα αλλά φυσικά δεν φαίνεται συνέχεια αυτό το πράγμα. Στο προηγούμενο ματς με την Φιορεντινα έπαιξε ρόλο και η ποιότητα του αντιπάλου που είναι πιο δυνατός. Είναι φυσιολογικό όταν παίζεις απέναντι σε μία καλύτερη ομάδα να μην τα καταφέρνεις το ίδιο καλά. Από εκεί και πέρα θα έρθουν και οι στιγμές που ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει και καλύτερη ομάδα»

Για το ότι ο ΠΑΟΚ παρέμεινε στην πρώτη θέση:
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε πρώτοι στο πρωτάθλημα αλλά είναι νωρίς να λέμε μεγάλες κουβέντες. Το θέμα είναι να το αποδεικνύουμε με πράξεις και όχι με λόγια. Έχουμε για το Κύπελλο δύο παιχνίδια φωτιά και πρέπει να παίξουμε όπως πρέπει για να πάρουμε αυτό που θέλουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: