Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Προσφέρει γκολ και θέαμα!!

Εξαιρετικές είναι οι επιδόσεις του ΠΑΟΚ, ο οποίος μετά τη νέα τεσσάρα – αυτή τη φορά επί της Βέροιας – παραμένει μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας. «Μουρμούρα» με πρωταγωνιστή του Σαλπιγγίδη.

Προσφέρει γκολ και θέαμα!
Χαρακτήρα πρωταθλητή επιδεικνύει τη φετινή σεζόν στη Σούπερ Λίγκα ο ΠΑΟΚ, ο οποίος επικράτησε με σκορ 4-1 επί της Βέροιας μέσα στην Τούμπα.

Μόλις μία ισοπαλία και έξι νίκες είναι ο απολογισμός του «Δικεφάλου του Βορρά» στις επτά πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, με τη διαφορά από τον δεύτερο Ολυμπιακό να είναι στους τρεις βαθμούς.

Η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη παρουσιάζει εξαιρετικές επιδόσεις στο σκοράρισμα, ενώ παράλληλα έχει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα, οι «ασπρόμαυροι» έχουν πετύχει 19 γκολ και έχουν δεχθεί μόλις 4 τέρματα στις επτά αγωνιστικές.

Μάλιστα, ο έμπειρος τεχνικός έκανε λόγο για «γκολ - προσφορά» στους παίκτες της Βέροιας, δείχνοντας το πόσο τελειομανής είναι. «Αυτό είναι κάτι πολύ κακό. Απαγορεύεται να γίνεται. Απαγορεύεται να σταματάει το μυαλό μας. Δεν υπάρχει λόγος να φας ένα τέτοιο γκολ. Του γκολ που φάγαμε σήμερα είναι για συζήτηση αρκετής ώρας μέσα στα αποδυτήρια», ήταν το σχόλιο του 64χρονου προπονητή στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Αρνητική εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι αποδοκιμάστηκε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ο οποίος πέτυχε το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ στο χθεσινό παιχνίδι και είχε σε γενικές γραμμές αρκετά καλή παρουσία.

Όταν στο τέλος ανακοινώθηκε ότι αναδείχθηκε MVP, ο διεθνής φορ δεν το χάρηκε, επειδή ακούστηκαν αποδοκιμασίες από τη Θύρα 4 στο πρόσωπό του, με το υπόλοιπο γήπεδο να αντιδράει.

Στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια της αντικατάστασής του, πάλι ακούστηκαν αποδοκιμασίες από το ίδιο σημείο του γηπέδου, με τους υπόλοιπους φιλάθλους να γιουχάρουν τους άλλους που τα… έψαλλαν στον αρχηγό του ΠΑΟΚ και να τον χειροκροτούν.

Πλέον στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο στρέφουν την προσοχή τους στην προσεχή αναμέτρηση (29/10) με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας. Η νίκη μοιάζει μονόδρομο για τον ΠΑΟΚ, καθώς στο πρώτο ματς της διοργάνωσης είχε ηττηθεί με σκορ 1-0 στην έδρα του Απόλλωνα Καλαμαριάς και χρειάζεται το «τρίποντο» για να περάσει στην επόμενη φάση. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: