Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Μήτρογλου… εξηγήσου!!

Δεν ήταν η πρώτη, ούτε η δεύτερη, αλλά η τρίτη φορά που ο Κώστας Μήτρογλου παράκουσε εντολή για εκτέλεση πέναλτι σε ματς του Ολυμπιακού και θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις,παρά τη δημόσια συγγνώμη του.

Μήτρογλου… εξηγήσου!
Η πρώτη φορά… συγχωρείται. Άντε και η δεύτερη. Τρεις φορές, ωστόσο, πάει πολύ. Ο Κώστας Μήτρογλου για τρίτη φορά στην καριέρα του στον Ολυμπιακό παράκουσε εντολή για εκτέλεση πέναλτι και θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις.

Η δυσαρέσκεια του λάτρη της πειθαρχίας Μίτσελ, έστω κι αν έκανε χιούμορ μετά το ματς αναφέροντας πως θα τον τιμωρήσει «κόβοντάς» του το επιδόρπιο, είναι δεδομένη και μένει να φανεί πώς θα τιμωρήσει τον ποδοσφαιριστή του. Ουδείς μπορεί να γνωρίζει αν θα του γίνουν απλές συστάσεις και προειδοποιήσεις ή αν θα «φάει» πάγκο, ακόμη και πρόστιμο. Η ουσία είναι πως η νίκη του Ολυμπιακού στο ντέρμπι δεν «κουκουλώνει» το παράπτωμα του Μήτρογλου.

Υπενθυμίζεται πως το πρώτο τέτοιο ολίσθημα του διεθνούς φορ είχε γίνει στα προκριματικά του Champions League το 2008 απέναντι στην Ανόρθωση στην Κύπρο, όταν στο 77’ και με το σκορ στο 2-0 παράκουσε την εντολή να εκτελέσει το πέναλτι ο Λουτσιάνο Γκαλέτι κι έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Το γκολ αυτό στοίχισε ακριβά (κυριολεκτικά και μεταφορικά) στην ομάδα του, αφού δέχτηκε και τρίτο τέρμα, ενώ το 1-0 της ρεβάνς ήταν «φτωχό» για να έρθει η πρόκριση.

inner

Το δεύτερο «αμάρτημα» του Μήτρογλου είχε έρθει φέτος, στις 20 Σεπτεμβρίου, και τον αγώνα με τη Βέροια, όταν λογόφερε με τον Τσόρι που είχε την οδηγία να αναλάβει την εκτέλεση πέναλτι, αλλά τουλάχιστον σκόραρε.

inner

Η τρίτη φορά που έκλεισε τα αυτιά του σε οδηγία από τον πάγκο, στο χθεσινό ντέρμπι, θέλουν στον Ολυμπιακό να είναι και η τελευταία…*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: