Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Αγωνία για «Σίφο», στροφή σε Κύπελλο!!

Ανησυχία στον Παναθηναϊκό για την κατάσταση του Γκόρντον Σίλντενφελντ που αποχώρησε τραυματίας. Αλλαγές ετοιμάζει για το ματς με Παναιτωλικό στο Κύπελλο ο Αναστασίου εν όψει του νέου… Γολγοθά.

Αγωνία για «Σίφο», στροφή σε Κύπελλο
Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ αποχώρησε με πρόβλημα στα δύο μικρά δάχτυλα του δεξιού του ποδιού από το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό και σήμερα θα κάνει ακτινογραφία. Αν πρόκειται για κάταγμα, ο Κροάτης θα χάσει αρκετά παιχνίδια. Αυτό ούτε να το σκέφτονται δεν θέλουν στις τάξεις του «τριφυλλιού», καθώς ο «Σίφο» είναι ο κορυφαίος αμυντικός και μάλλον ο πιο φορμαρισμένος παίκτης της ομάδας έχοντας εξαιρετική παρουσία στα δύο τελευταία πολύ δύσκολα ματς.

Σε κάθε περίπτωση, ακόμη κι αν αποφύγει τα χειρότερα, αναμένεται να προφυλαχθεί στο ματς Κυπέλλου της Πέμπτης με τον Παναιτωλικό στη Λεωφόρο (19:30). Εκεί ο Γιάννης Αναστασίου αναμένεται να κάνει αρκετές αλλαγές έχοντας και την άνεση του ότι η ομάδα του προέρχεται από νίκη επί του Ολυμπιακού Βόλου (0-1) κι έχει ένα ακόμη ματς, στα Χανιά με την τοπική ομάδα. Άλλωστε πολλοί παίκτες είναι επιβαρυμένοι από τα δύσκολα ματς με Αϊντχόφεν και Ολυμπιακό, ενώ ακολουθεί μετά τον Παναιτωλικό μια ακόμη δύσκολη τριάδα αγώνων, με Ατρόμητο την Κυριακή για το πρωτάθλημα, εν συνεχεία με PSV στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για το Europa League και με ΠΑΟΚ στην Τούμπα για τη δέκατη αγωνιστική την επόμενη Κυριακή.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: