Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Χάβος: «Αποκτά μέταλλο η ομάδα»

Με τη νίκη επί του Πανθρακικού ο Παναιτωλικός αρχίζει και αποκτά μέταλλο, όπως δήλωσε ο Μάκης Χάβος.

Χάβος: «Αποκτά μέταλλο η ομάδα»
Ευχαριστημένος και με το παραπάνω ήταν ο Μάκης Χάβος μετά τη νίκη (3-1) του Παναιτωλικού επί του Πανθρακικού, με τον προπονητή της ομάδας του Αγρινίου να λέει πως οι παίκτες του έδειξαν χαρακτήρα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μάκης Χάβος:

«Θέλω να ξεκινήσω και να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη κόντρα σε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Θεωρώ ότι τα παιδιά κατάλαβαν ότι έπρεπε να πάρουμε τη νίκη. Ο αντίπαλος έδειξε την ποιότητα του στη φάση με το δοκάρι, όπου νομίζω ότι θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει. Στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε αρκετά μέτρα στο γήπεδο και πιστεύω ότι συνέβη λόγω άγχους. Αυτό που με χαροποίησε είναι ότι η ομάδα έδειξε χαρακτήρα και αποκτά μέταλλο.

Θέλουμε να καταφέρουμε το δυο στα δυο στο πρωτάθλημα, ενώ φυσικά μας ενδιαφέρει και το ενδιάμεσο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για το κύπελλο. Επόμενος αντίπαλός μας στο Αγρίνιο είναι η Ξάνθη που είναι σοβαρή και δύσκολη ομάδα, πρέπει να δουλέψουμε και να προετοιμαστούμε καλά γιατί έχει μεγάλη σημασία να πετύχουμε μια δεύτερη νίκη
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: