Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Nίκησε ο λιγότερο κακός!!

O Mπάμπης Χριστόγλου γράφει στο sport-fm.gr για το ντέρμπι των «αιωνίων», το κακό θέαμα και τη συνέχεια για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Nίκησε ο λιγότερο κακός

Εχει πρόβλημα στα στημένα και του κόστισε και πάλι. Το βαλε ο Αυλωνίτης και πάει ο αγώνας. Ο ΠΑΟ άργησε να μπει στον αγώνα και το πλήρωσε. Γκρινιάζει για τη διαιτησία. Κακώς δόθηκε το χέρι στον Πέτριτς, όπως κακώς δεν δόθηκαν παραπάνω καθυστερήσεις. Από την άλλη όμως από τη στιγμή που δίνει το πέναλτι πρέπει να αποβληθεί ο Στιλ. Μπάλα πάντως δεν είδαμε. Προβλήματα στη δημιουργία και λίγη φαντασία. Ας πούμε ότι λόγω της Ευρώπης και πάμε παρακάτω.

Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμη και χρειάζεται υπομονή και δουλειά. Κι από τους δυο. Ο ΠΑΟΚ είναι μπροστά και μάλλον θα έχει ενδιαφέρον πως θα κυλήσει η φετινή ιστορία. Για το ντέρμπι δεν θέλω να πω περισσότερα. Δεν μου άρεσε. Ούτε ο ένας, ούτε ο άλλος. Εχουμε απαιτήσεις κι από τους δυο. Καλή η Ευρώπη, αλλά πρέπει να βλέπουμε και μπάλα. Στο δια ταύτα, ο Ολυμπιακός κρατάει τη νίκη και προχωράει. Θέλει όμως δουλειά και να μην μένει στις ευρωπαϊκές νίκες... *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: