Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Στυγνή δολοφονία του αρχηγού της Νοτίου Αφρικής!!

Σοκ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο! Ο τερματοφύλακας και αρχηγός της εθνικής Νοτίου Αφρικής, Σένζο Μεγίβουα, δολοφονήθηκε από δύο ανθρώπους που εισέβαλαν στο σπίτι του.

Στυγνή δολοφονία του αρχηγού της Νοτίου Αφρικής!
Στο πένθος βυθίστηκε το ποδόσφαιρο της Νοτίου Αφρικής. Ο τερματοφύλακας και αρχηγός της εθνικής ομάδας της χώρας, Σένζο Μεγίβουα, δολοφονήθηκε από ένοπλους άνδρες που εισέβαλαν στο σπίτι του, σε προάστιο του Γιοχάνεσμπουργκ.

Δύο άγνωστοι εισέβαλαν στην οικία του, ενώ ένας ακόμη κρατούσε τσίλιες έξω από αυτό και μετά τη δολοφονία του τράπηκαν σε φυγή, με την αστυνομία να έχει αρχίσει τις έρευνες και να προσφέρει 14.000 δολάρια σε όσους δώσουν πληροφορίες για τους δράστες.

Τα κίνητρα των δολοφόνων, αν δηλαδή ήθελαν απλώς να τον ληστέψουν ή είχαν άλλους λόγους να τον σκοτώσουν, παραμένουν άγνωστά.

Το 27χρονο θύμα, που αγωνιζόταν στους Ορλάντο Πάιρετς, ήταν αρχηγός της Νοτίου Αφρικής στα τέσσερα τελευταία ματς που έδωσε για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, ενώ συνολικά μετρούσε έξι παρουσίες με το εθνόσημο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: