Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

«Πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ελλάδα ο ΠΑΟΚ»


Παραδέχθηκε την ανωτερότητα του ΠΑΟΚ ο Γκρανέρο, που χαρακτήρισε το «Δικέφαλο του Βορρά» ως την πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ελλάδα.

«Πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ελλάδα ο ΠΑΟΚ»
Υποκλίθηκε στον ΠΑΟΚ η Βέροια (4-1 το τελικό σκορ) και μιλώντας μετά το ματς ο τεχνικός της «βασίλισσας του Βορρά» αναγνώρισε την ανωτερότητα των Θεσσαλονικέων.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χοσέ Κάρλος Γκρανέρο:

«Αναγνωρίζουμε την επικράτηση του ΠΑΟΚ. Θέλαμε να τον κοιτάξουμε στα ίσια, αλλά δεν το καταφέραμε. Πρέπει από αυτή την ήττα να μάθουμε πολλά. Μακάρι η φιλοδοξία που έχουμε, η οποία σήμερα δεν φάνηκε, να μας κάνει στο άμεσο μέλλον να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί σε τέτοια παιχνίδια. Ο ΠΑΟΚ σήμερα ήταν πάρα πολύ καλός. Εμείς δυσκολευτήκαμε πάρα πολύ να αντεπεξέλθουμε. Καμιά φορά δεν μετρά τι θέλεις, αλλά τι μπορείς να κάνει απέναντι σε ένα συγκεκριμένο αντίπαλο. Δεν καταφέραμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες που μας έβαλε ο ΠΑΟΚ. Αναμφίβολα ο ΠΑΟΚ έχει τα περισσότερα γκολ, είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ελλάδα και δείχνει ότι μπορεί να τα καταφέρει. Για μένα δεν είναι έκπληξη ότι βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: