Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Από την εποχή του Σάντος…!!

Μετά από 1732 μέρες ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κάνει ξανά επτά συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, καθώς είχε να σημειώσει ανάλογο επίτευγμα από την εποχή που ο Φερνάντο Σάντος ήταν στον «ασπρόμαυρο» πάγκο.

Από την εποχή του Σάντος…
Σχεδόν πέντε χρόνια χρειάστηκε να περάσουν για να πετύχει ο ΠΑΟΚ έξι σερί νίκες στη Σούπερ Λίγκα.

Συγκεκριμένα, ο «Δικέφαλος του Βορρά» με τον Φερνάντο Σάντος στον πάγκο είχε νικήσει από τη 15η αγωνιστική μέχρι και την 20η στη σεζόν 2009/10, χωρίς μάλιστα να έχει παραβιαστεί η εστία του.

Τότε οι Θεσσαλονικείς είχαν νικήσει τον Εργοτέλη (2-0 εκτός), τον Πανιώνιο (1-0 εντός), τον Λεβαδειακό (2-0 εκτός), τον Αστέρα Τρίπολης (1-0 εντός), τον Ολυμπιακό (1-0 εκτός) και τον Ατρόμητο (1-0 εντός).

Πρόκειται για το διάστημα από τις 19 Δεκεμβρίου μέχρι τις 30 Ιανουαρίου, ενώ στο τέλος της σεζόν η ομάδα είχε τερματίσει στην 3η θέση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και στη διαδικασία των πλέι οφ εξασφάλισε τη συμμετοχή στα προκρίνατε του Champions League.

Εν τω μεταξύ, χθες ο Στέφανος Αθανασιάδης έφτασε τα 50 γκολ, με το υπέροχο που σημείωσε χθες κατά της Βέροιας. Ο διεθνής επιθετικός, ο οποίος ανανέωσε μέχρι το 2018, έχει αρκετό χρόνια να απειλήσει τους πρώτους: Σαράφης 136, Κούδας 134, Σαλπιγγίδης 88. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: