Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

«Φρέσκια» ΑΕΚ!

Ενδεκάδα με πέντε αλλαγές σε σχέση με αυτή των Χανίων ετοιμάζει στην ΑΕΚ για τον αυριανό αγώνα Κυπέλλου με τον Ηρακλή Ψαχνών ο Τραϊανός Δέλλας. Τα πλάνα που «έδειξε».

«Φρέσκια» ΑΕΚ
Αρκετά διαφορετική ΑΕΚ θα παρακολουθήσουν οι φίλοι της την Τρίτη στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ηρακλή Ψαχνών στο ΟΑΚΑ (19:30).

Ο Τραϊανός Δέλλας θέλοντας να φρεσκάρει τους «βασικούς», αλλά και αποδεικνύοντας πως εμπιστεύεται κι άλλους παίκτες από τους… συνήθεις υπόπτους, αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με πέντε αλλαγές, όπως τουλάχιστον φάνηκε στη χθεσινή προπόνηση.

Ο Σαρρής θα αποτελέσει τον παρτενέρ του Κολοβέτσιου στο κέντρο της άμυνας αντικαθιστώντας τον Λαμπρόπουλο, που μάλιστα έμεινε εκτός αποστολής για να πάρει ανάσες. Παράλληλα, ο Γροντής αναμένεται να αντικαταστήσει τον Πεταυράκη στη θέση του αριστερού μπακ. Αλλαγές θα υπάρχουν και στις άλλες δύο γραμμές, καθώς στο μεν κέντρο ο Κορδέρο θα έχει δίπλα του τον Ρόβα αντί του Γεωργέα και ο Ζόριτς θα πάρει τη θέση του επιτελικού μέσου από τον Μάνταλο. Πλατέλλας και Μπαρμπόσα θα διατηρήσουν τις θέσεις τους στις πτέρυγες, όχι όμως και ο Αραβίδης που θα αντικατασταθεί από τον Ντακόλ.

Χρόνο συμμετοχής σαν αλλαγή αναμένεται να πάρει ο Ιβάν Μπρέτσεβιτς που συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, είναι υγιής, προπονείται εδώ και μέρες κανονικά, αλλά δεν είναι ακόμη σε θέση να βγάλει 90λεπτο. Αντίθετα, πέραν του Λαμπρόπουλου εκτός έμειναν οι Ανάκογλου (το «παλεύει» για να παίξει την Κυριακή με Αχαρναϊκό στο Μενίδι), Σοϊλέδης και Τσεβάς. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: