Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Γκρίνια Μουρίνιο για τη διαιτησία!!

Παράπονα για τη διαιτησία εξέφρασε ο Ζοσέ Μουρίνιο μετά την ισοπαλία της Τσέλσι με τη Μαν. Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ» (1-1).

Γκρίνια Μουρίνιο για τη διαιτησία
Ο Ζοσέ Μουρίνιο δήλωσε απόλυτα ευχαριστημένος από την ομάδα του, όχι όμως και από τη διαιτησία στο ισόπαλο (1-1) της Τσέλσι με τη Μαν. Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ».

«Προτιμώ να μη μιλήσω για την αποβολή, γιατί αν το κάνω θα πρέπει να πω και για πολλά άλλα πράγματα που έγιναν στη διάρκεια του αγώνα. Το πέναλτι στον Ιβάνοβιτς, τις κάρτες που μας φόρτωσαν, τα φάουλ που δεν μας έδωσαν, τα ανάποδα πλάγια άουτ με το διαιτητή και το βοηθό του ακριβώς μπροστά στη φάση… Ακόμη και κάτω από αυτές τις συνθήκες ήμασταν φανταστικοί, έστω κι αν το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε, αλλά είναι αποδεκτό», δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την ομάδα μου. Δεν είναι εύκολο να παίζεις στο ‘Ολντ Τράφορντ’ κι απέναντι σε μια Μαν. Γιουνάιτεντ που παίζει τόσο προσεκτικά και προσπαθεί να βγάλει αντεπιθέσεις. Ήμασταν φανταστικοί, ειδικά στο δεύτερο μέρος η απόδοσή μας ήταν κορυφαίας κλάσης. Θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει και άλλα γκολ, όμως δεν έχω παράπονο», πρόσθεσε.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: