Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Αλαφούζος: «Άλλη μία νίκη έχει κλαπεί»

Αιχμηρός ο Γιάννης Αλαφούζος για τον τρόπο με τον οποίο ο Ολυμπιακός νίκησε τον Παναθηναϊκό! Ο πρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ έκανε καταγγελίες και ξεκαθάρισε πως η ομάδα του θα συνεχίσει πάντα με ήθος!

Αλαφούζος: «Άλλη μία νίκη έχει κλαπεί»
Για αλλοίωση αποτελέσματος και «κλοπή» έκανε λόγο ο Γιάννης Αλαφούζος μετά την ήττα του Παναθηναϊκού απ' τον Ολυμπιακό.

Ο πρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ «επιτέθηκε» σε Βαγγέλη Μαρινάκη, Γιώργο Σαρρή και την Κυβέρνηση για το «σάπιο» όπως το χαρακτήρισε ελληνικό ποδόσφαιρο και υπογράμμισε πως η ομάδα του θα συνεχίσει να... παλεύει βασισμένη στο ήθος και τις αρχές της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Αλαφούζου στην κάμερα της NOVA:

«Νομίζω ότι όλοι είδαν το παιχνίδι και όλοι είδαν τι έγινε. Άλλη μια νίκη έχει κλαπεί. Εμείς κτίζουμε μια ομάδα με αρχές και ήθος, αυτές οι αρχές και το ήθος αποδίδουν. Φάνηκαν τα παιδιά, πως είχαν ήθος και καλύτερη φυσική κατάσταση, προσπάθησαν περισσότερο. Αντίθετα, ο Ολυμπιακός έχει άλλη τακτική. Ο πρόεδρός του έχει σχέσεις με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, μιλάνε μεταξύ τους από τα κινέζικα τηλέφωνα.

Εμείς θα επιμείνουμε στις αποκαλύψεις μας και στην προσπάθεια που κάνουμε. Δεν ξέρω αν θα κερδίσουμε, αλλά θα συνεχίσουμε. Υπεύθυνη είναι και η κυβέρνηση που τα ανέχεται όλα αυτά. Θα εκφράσουμε τα παράπονά μας, αυτή η κατάσταση της ανομίας δεν μπορεί να συνεχιστεί… Η διαιτησία δεν ήταν η καλύτερη».


Λίγο νωρίτερα, ο Γιάννης Αλαφούζος προχώρησε και σε δηλώσεις στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ σε ανάλογο ύφος για το πώς βίωσε το ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης»:

«Αλλοιώθηκε το αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός αδυνατεί να νικήσει χωρίς μπαμπεσιά.

Είχαμε σκοπό να προβούμε σε αποκαλύψεις για τη διαιτησία, αλλά δεν το κάναμε για να μην δυναμιτίσουμε το κλίμα.

Οι αρχές και το ήθος παίζουν κάποιο ρόλο σε αυτή τη ζωή. Ο Ολυμπιακός είναι μία μέτρια ομάδα και αν δεν είχαν τη βοήθεια της διαιτησίας, θα τους είχαμε πατήσει όπως και πέρυσι.

Η Κυβέρνηση είναι απαράδεκτη, είναι ντροπή να ανέχεται τέτοιες καταστάσεις.

Για να νικήσουν, πρέπει να στέλνουν φέρετρα, να κάνουν διαδηλώσεις, να μιλάνε με πακιστανικά τηλέφωνα με τον πρόεδρο της ΕΠΟ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: