Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Τσούκου-τσούκου η Σεβίλλη!!

Χωρίς να φορτσάρει… μεθοδεύει την υπεράσπιση του τίτλου της η Σεβίλλη. Ενώ η Ριέκα καθάριζε 3-1 τη Φέγενορντ, οι Ισπανοί έμεναν στην κορυφή αποσπώντας δεύτερη σερί ισοπαλία (0-0) στην έδρα της Σταντάρ

Τσούκου-τσούκου η Σεβίλλη!
Το μίνιμουμ που απαιτείται για να μένει στην κορυφή του ομίλου της στο Europa League συνέχισε να κάνει η Σεβίλλη.

Με κατεβασμένη ταχύτητα οι κάτοχοι του τροπαίου έμειναν όρθιοι και στη Λιέγη και μετά τη δραματική ισοπαλία της περασμένης αγωνιστικής στη Ριέκα, απέσπασαν μια πολύ… χαλαρότερη με 0-0.

Άφησαν, έτσι, δεύτερη τη Σταντάρ που είναι μεν αήττητη, αλλά της έλειπε το κάτι παραπάνω για να φτάσει στη μεγάλη νίκη που θα έκανε εκείνη πρωτοπόρο.

Δε φτάνει αυτό, δε, οι Βέλγοι έχουν και παρέα από σήμερα: Την εξαιρετική Ριέκα! Εκμεταλλευόμενοι την καυτή τους έδρα (όπου δεν έχουν ηττηθεί για 11 ευρωπαϊκά παιχνίδια), οι Κροάτες επικράτησαν 3-1 της Φέγενορντ.

Και το έκαναν χάρη στον εκπληκτικό Κράμαριτς, που έκανε χατ-τρικ σε λιγότερο από ένα τέταρτο (63’, 71’, 76’) και καθαρίζοντας μόνος τους Ολλανδούς (που είχαν ισοφαρίσει προσωρινά με τον Τούρνστρα), έβαλε για τα καλά την ομάδα του στο παιχνίδι της πρόκρισης.


Τα σημερινά αποτελέσματα

Σταντάρ Λιέγης-Σεβίλλη 0-0

Ριέκα-Φέγενορντ 3-1
(63’, 71’, 76’ πεν. Κράμαριτς - 66’ Τούρνστρα)

Η βαθμολογία του 7ου ομίλου

Σεβίλλη 5 (4-2)
Σταντάρ Λιέγης 4 (3-2)
Ριέκα 4 (5-5)
Φέγενορντ 3 (3-6)

Η επόμενη αγωνιστική (6/11)

Φέγενορντ-Ριέκα (22:05)
Σεβίλλη-Σταντάρ Λιέγης (22:05)
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: