Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Απολογήθηκε ο Άρης για τη διακοπή του ντέρμπι!!

Ολοκληρώθηκε η απολογία του Άρη στον Αθλητικό Δικαστή για την διακοπή του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, αλλά και η εκδίκαση της ένστασης της ΚΑΕ για το ίδιο θέμα. Επί τρεις ώρες η απολογία.

Απολογήθηκε ο Άρης για τη διακοπή του ντέρμπι
Πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε η απολογία του Άρη για την διακοπή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, αλλά και η εκδίκαση της ένστασης της ΚΑΕ για το ίδιο ζήτημα.

Πλέον οι άνθρωποι των «κίτρινων» αναμένουν την απόφαση του αθλητικού δικαστή, η οποία πάντως δύσκολα θα ανακοινωθεί μέσα στην ημέρα.

Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ, η απολογία της ΚΑΕ στον Αθλητικό Δικαστή και η συζήτηση της ένστασης που κατέθεσε διήρκεσε τρεις ώρες.

Τους Θεσσαλονικείς εκπροσώπησαν ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης, το μέλος του Δ.Σ., Στάθης Ρούσος και ο νομικός σύμβουλος, Χρήστος Γρόλλιος.

Οι εκπρόσωποι του Άρη ανέλυσαν την επιχειρηματολογία τους, υποστηρίζοντας ότι ο αγώνας κακώς διακόπηκε. Οι «κίτρινοι» υποστήριξαν πως δεν συνέτρεχε λόγος οριστικής διακοπής του αγώνα και ελπίζουν σε διεξαγωγή του ματς από το σημείο που διακόπηκε (31-33 στα 42’’ πριν το ημίχρονο), αλλά μάλλον οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος τους και το πιθανότερο είναι να χάσουν οριστικά το ματς στα χαρτιά και να τιμωρηθεί η έδρα τους.

Στο μεταξύ, απαισιόδοξα είναι τα πράγματα και για τη συμμετοχή του Τόρεϊ Τόμας στον αγώνα του Σαββάτου με τον Απόλλωνα Πατρών, καθώς ο Αμερικανός άσος δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τη θλάση από τον αγώνα με τον Πανελευσινιακό και όλα δείχνουν πως ο Δημήτρης Πρίφτης δεν θα τον υπολογίζει.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: