Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Σήμερα τα σπουδαία για τον Άρη!

Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί πως σήμερα, Παρασκευή, ο Άλεξ Κάλας θα εκδηλώσει έμπρακτα το επίσημο ενδιαφέρον του για τον Άρη, αλλά και ότι θα καταβάλει τις 500.000 δολάρια που έχει υποσχεθεί.

Σήμερα τα σπουδαία για τον Άρη
Μια κρίσιμη μέρα είναι η σημερινή (Παρασκευή 24/10) για τον Άρη. Οι ιθύνοντες του Ερασιτέχνη παίζουν το… τελευταίο τους χαρτί για το αν θα τους δικαιώσει ή όχι ο Άλεξ Κάλας, τον οποίο είχαν στηρίξει ως νέο «αφεντικό» στο ποδοσφαιρικό τμήμα την προηγούμενη Δευτέρα.

Πώς θα συμβεί αυτό; Εάν, όπως έχει διαρρεύσει, εκδηλώσει επίσημα το ενδιαφέρον του εντός της ημέρας και παράλληλα παρουσιάσει και τις εγγυήσεις για την καταβολή των χρημάτων, στην οποία είχε αναφερθεί πριν από λίγες μέρες ο Τάσος Οικονόμου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο αδερφός του προπονητή της ομάδας, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, προτίθεται να εκδηλώσει επίσημα το ενδιαφέρον του και παράλληλα να αναφερθεί και στα οικονομικά στοιχεία με τα οποία θέλει αρχικά να βοηθήσει τον ΑΣ και στην συνέχεια να επενδύσει στους κίτρινους.

Επίσης, αναμένεται να γίνει ξεκάθαρος αναφορικά με τα χρήματα που θα διαθέσει φέτος. Αυτά θα αγγίξουν τις 500.000 δολάρια, χρήματα τα οποία θα χαρίσει στην ομάδα και θα μπουν στα ταμεία ως οικονομική ενίσχυση του Ερασιτέχνη και στην συνέχεια βέβαια θα μπει στην διαδικασία για την ΠΑΕ τη νέα σεζόν εφόσον έρθει η άνοδος.

Ο ΑΣ περιμένει την συγκεκριμένη τοποθέτηση-πρόταση ώστε στην συνέχεια να στηρίξει έμπρακτα τα όσα είχε αποφασίσει την προηγούμενη Δευτέρα.

Μία ακόμη όμως παράμετρος είναι πως σε θετική κατάληξη της υπόθεσης Κάλας, οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη θα έχουν βάσιμο επιχείρημα σε σχέση με τον Γιώργο Γαλανό και την προσπάθεια που κάνει να παραμείνει στη διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Σε περίπτωση που τα πράγματα πάρουν αρνητική τροπή, το πιθανότερο είναι το συμβούλιο του ΑΣ είτε να επαναφέρει τον Γιώργο Γαλανό, είτε να παραιτηθεί σύσσωμο. Τότε θα δρομολογηθούν οι διαδικασίες αντικατάστασης με επικρατέστερο νέο πρόεδρο τον Παναγιώτη Ζουμπουρίδη. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: