Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

«Σπουδαία νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Σπουδαία χαρακτήρισε τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ ο αμυντικός της Φιορεντίνα, Μίκα Ρίτσαρντς. Με κολακευτικά λόγια μίλησε για το «Δικέφαλο» ο Μπάντελι, τονίζοντας πως η Τούμπα είναι πολύ δύσκολη έδρα.

«Σπουδαία νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ»
Για τη νίκη της Φιορεντίνα απέναντι στον ΠΑΟΚ μίλησε ο Μίκα Ρίτσαρντς, τονίζοντας πως ήταν πολύ σημαντική μετά και την ήττα από τη Λάτσιο στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Επιπλέον, δήλωσε πως νιώθει αρκετά καλύτερα μετά το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε.

«Ήταν μία σπουδαία νίκη για μας. Είμαι χαρούμενος για αυτή την νίκη, γιατί η ομάδα μας ήταν απογοητευμένη μετά από την ήττα στο τελευταίο της παιχνίδι στο Ιταλικό πρωτάθλημα. Νιώθω καλά γιατί ξεπερνάω το πρόβλημα τραυματισμού που είχα και το γεγονός ότι έβγαλα όλο το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό. Τώρα το μυαλό μας πηγαίνει στο παιχνίδι που έχουμε με την Μίλαν», τόνισε στην Ιταλική τηλεόραση μετά την λήξη του αγώνα ο Άγγλος αμυντικός.

Για τη νικηφόρα εμφάνιση των «βιόλα» στην Τούμπα, μίλησε και ο Μίλαν Μπάντελι, ο οποίος αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον ΠΑΟΚ.

Επίσης, στάθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει κανείς όταν παίζει στην Τούμπα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, παίξαμε πολύ καλά και είμαι πολύ χαρούμενος γιατί αντιδράσαμε πολύ σωστά σε αυτό το παιχνίδι, πολύ περισσότερο μετά την ήττα μας από την Λάτσιο. Είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να παίζεις σε αυτό το γήπεδο, οπότε είναι πολύ πιο σημαντική η νίκη που πετύχαμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: