Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Μοντέλα: «Δεν θα χαλαρώσουμε στα επόμενα παιχνίδια»

Αν και η Φιορεντίνα έχει... καθαρίσει ήδη την πρωτιά μετά και τη νίκη (1-0) επί του ΠΑΟΚ, ο Βιτσέντζο Μοντέλα διαβεβαίωσε ότι η ομάδα του θα παίξει το ίδιο δυνατά και στα επόμενα παιχνίδια του ομίλου.

Μοντέλα: «Δεν θα χαλαρώσουμε στα επόμενα παιχνίδια»
Το ίδιο σοβαρή και χωρίς καμία διάθεση να χαλαρώσει θα εμφανιστεί η Φιορεντίνα στα εναπομείναντα ματς, διαβεβαίωσε ο Βιτσέντζο Μοντέλα.

Μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα, ο Ιταλός τεχνικός τόνισε ότι οι «βιόλα» δεν θα χαλαρώσουν στην συνέχεια των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στον ΠΑΟΚ και τη δυναμική της Τούμπας.

Αναλυτικά, όσα είπε:

«Έχει αλλάξει ο τρόπος παιχνιδιού μας. Κάναμε μία καλή νίκη κόντρα σε μία δυνατή ομάδα. Είχαμε ωραία στάση, παρά τα θέματα που είχαμε με την άμυνα στο τέλος. Κρατάμε ότι γυρνάμε σπίτι μας με ένα καλό αποτέλεσμα. Δεν τέλειωσε ακόμη η υπόθεση - πρόκριση, υπάρχει ακόμη ένας γύρος. Εμείς δεν πρόκειται να χαλαρώσουμε στα επόμενα παιχνίδια, δεν τίθεται τέτοιο θέμα».

Για τον ΠΑΟΚ: «Είναι μία δυνατή ομάδα. Μακάρι να συνεχίσει μαζί μας στον επόμενο γύρο του Europa League».

Για την ατμόσφαιρα της Τούμπας: «Χάρηκα ιδιαίτερα που οι φίλοι του ΠΑΟΚ χειροκρότησαν την ομάδα τους παρά την ήττα. Το ίδιο συμβαίνει και με τους οπαδούς της Φιορεντίνα και είναι πολύ σημαντικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: