Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Καρέλης: «Μπορούμε να περάσουμε»

Αισιόδοξος πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να προκριθεί στην επόμενη φάση δήλωσε ο Νίκος Καρέλης που πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης στο 1-1 με την Αϊντχόφεν.

Καρέλης: «Μπορούμε να περάσουμε»
Λίγες μέρες μετά το παρθενικό του γκολ με τη φανέλα της Εθνικής, ο Νίκος Καρέλης σκόραρε για πρώτη φορά και σε ευρωπαϊκό ματς. Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού άλλαξε την εικόνα του αγώνα από τη στιγμή που μπήκε ως αλλαγή στο παιχνίδι με την Αϊντχόφεν και μιλώντας μετά το ματς τόνισε πως το «τριφύλλι» μπορεί να προκριθεί.

«Περιορίσαμε πολύ την αντίπαλη ομάδα. Το γκολ όμως θέλει και λίγο τύχη. Μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη αλλά κρατάμε την καλή εμφάνιση και συνεχίζουμε. Δεχθήκαμε μια σφαλιάρα με τον ΟΦΗ, δείξαμε όμως ότι είμαστε πολύ καλή ομάδα. Πάντα υπάρχει κριτική, όμως εμείς κρατάμε χαμηλά το κεφάλι για να αντιμετωπίζουμε όπως πρέπει κάθε ματς που έρχεται».

Για το αν μπορεί να προκριθεί Παναθηναϊκός: «Εννοείται πως μπορούμε να περάσουμε. Θα κοιτάξουμε να πάρουμε νίκες στα επόμενα ματς και να προκριθούμε στην επόμενη φάση».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Θα δουλέψουμε στις δυο μέρες που μεσολαβούν πριν το ματς για να παλέψουμε σκληρά. Θα μπούμε μέσα για να δώσουμε ό,τι μπορούμε. Κρατάμε την καλή ψυχολογία και πάμε για τη νίκη».

Για το γκολ που πέτυχε: «Είμαι χαρούμενος που πέτυχα το αποψινό γκολ αλλά θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου για τη συνολική προσπάθεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: