Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Μάσα: «Να ξεχάσουμε αυτό το ματς»

Να ξεχάσουν το ματς με την Τότεναμ και να προχωρήσουν στις υπόλοιπες αναμετρήσεις, ζήτησε ο ο Πάμπλο Μάσα από τους συμπαίκτες του στον Αστέρα Τρίπολης μετά την πεντάρα στο Λονδίνο.

Μάσα: «Να ξεχάσουμε αυτό το ματς»
Ο Αργεντινός επιθετικός τόνισε πως τα «σπιρούνια» είναι σαφώς ανώτερα ως ομάδα, πως εκμεταλλεύτηκαν το γρήγορο γκολ που πέτυχαν και ζήτησε σκληρή δουλειά για τη συνέχεια.

Αναλυτικά: «Θεωρώ πως η Τότεναμ είναι ανώτερη σε ότι αφορά το αγωνιστικό της επίπεδο. Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι περισσότερο από το να ξεχάσουμε την ήττα και να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι. Σίγουρα μας επηρέασε, σκόραραν γρήγορα και πήραν πλεονέκτημα, ενώ εμείς χάσαμε τις ευκαιρίες που είχαμε. Εμείς πρέπει τώρα να ηρεμήσουμε και να δούμε με ψυχραιμία το επόμενο παιχνίδι.

Θεωρώ πως θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι λόγω της ποιότητας των παικτών της Τότεναμ. Θεωρώ πως μέχρι να έρθει αυτή η μέρα, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να δουλεύουμε σκληρά.

Ο Λαμέλα είναι φίλος, τον γνωρίζω εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Απέδειξε ξανά σε όλους το επίπεδό του, ευχαριστηθήκαμε που αντιμετώπισε ο ένας τον άλλον και για αυτό αστειευόμασταν στον πάγκο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: