Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

«Ανοιχτή η πρόκριση για τον ΠΑΟΚ»

Δυσκολεύει η πρόκριση για τον ΠΑΟΚ όμως όλα είναι ανοιχτά, σύμφωνα με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο. Ότι μπορούσε έκανε ο Δικέφαλος παρά την ήττα από την Φιορεντίνα, όπως υποστήριξε έμπειρος φορ.

«Ανοιχτή η πρόκριση για τον ΠΑΟΚ»
Όλα είναι ανοιχτά για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europα League, σύμφωνα με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, αν και τα πράγματα δυσκόλεψαν.

Ο Έλληνας φορ, μιλώντας μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Φιορεντίνα, τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες έκαναν ότι μπορούσαν παρά την ήττα από τους Ιταλούς.

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας, απέναντι σε έναν πολύ καλό και δύσκολο αντίπαλο. Είμαστε στεναχωρημένοι που χάσαμε το παιχνίδι, αλλά νομίζω ότι προσπαθήσαμε πολύ και κάναμε ότι μπορούσαμε. Η πρόκριση είναι ανοιχτή, αλλά ίσως και να χρειαστούμε περισσότερους από 7 βαθμούς για να περάσουμε», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια, ο άσος του «Δικεφάλου του Βορρά» σημείωσε πως πλέον η ομάδα του πρέπει να στρέψει την προσοχή της στον προσεχή αγώνα του πρωταθλήματος με τη πρωτοπόρο Βέροια.

«Σίγουρα θέλουμε να δώσουμε περισσότερα πράγματα και πρέπει να το κάνουμε, αλλά το ενδιαφέρον μας τώρα πρέπει να είναι στο παιχνίδι με την Βέροια, που είναι καλή ομάδα και αυτό είναι το μόνο που πρέπει να μας ενδιαφέρει», ήταν τα λόγια του.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: