Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

«Θα είμαστε καλύτεροι φέτος»

Ο Κολοσσός δεν έκανε την καλύτερή του χρονιά στην περυσινή αγωνιστική περίοδο και όλοι στους «θαλασσί» περιμένουν καλύτερη πορεία στη φετινή Α1 μπάσκετ.

«Θα είμαστε καλύτεροι φέτος»
Σε αυτό στάθηκε και ο Τομ Λίντεν, περιμένοντας κάτι καλύτερο από αυτόν και τους συμπαίκτες του το 2014-2015, εξηγώντας πως η ομάδα είναι νέα και θα χρειαστεί δουλειά για να «δέσει», στάθηκε στη διαφορά μεταξύ των δύο μέχρι στιγμής αντιπάλων στην BasketLeague, δήλωσε πως του αρέσει η ατμόσφαιρα στα ελληνικά γήπεδα και «αποθέωσε» τη Ρόδο.

Αναλυτικά: «Όλα είναι καινούργια στην ομάδα. Από τους παίκτες, που μόλις τρεις έμειναν από την προηγούμενη σεζόν, αλλά και τον προπονητή. Οι εντυπώσεις που έχω, μέχρι στιγμής, είναι εξαιρετικές, καθώς άπαντες μου φέρονται πολύ καλά από παίκτες μέχρι προπονητές. Έχουμε πολύ ταλέντο και πιστεύω πως, μέρα τη μέρα, θα γινόμαστε καλύτεροι. Πιστεύω πως φέτος θα τα πάμε πολύ καλύτερα σε σχέση με πέρυσι, ενώ είμαι αισιόδοξος και πιστεύω πως έχουμε αρκετές πιθανότητες να μπούμε ακόμα και στα playoffs».

Στη συνέχεια, ο Σουηδός φόργουορντ αναφέρθηκε στο ελληνικό πρωτάθλημα. «Στο πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος δεν μπορούσαμε να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα, γιατί το ρόστερ του Πανιωνίου αποτελούνταν κυρίως από παίκτες του Εφηβικού. Μετά, αντιμετωπίσαμε τον Παναθηναϊκό που βρίσκεται σε ένα εντελώς διαφορετικό επίπεδο και πρόκειται για μία πολύ καλύτερη και γρήγορη ομάδα. Γενικά, το ελληνικό πρωτάθλημα διαφέρει από το σουηδικό και είναι καλύτερο. Εδώ, υπάρχει λίγο περισσότερο ταλέντο, ενώ το παιχνίδι είναι πιο γρήγορο και πιο physical».

Για τους φιλάθλους στην Ελλάδα: «Η ατμόσφαιρα είναι πολύ ωραία εδώ στα ελληνικά γήπεδα. Όταν παίξαμε κόντρα στην ΑΕΚ και τον Πανιώνιο, ο κόσμος έκανε πολλή φασαρία στις κερκίδες. Αλλά και οι δικοί μας φίλαθλοι γέμισαν το γήπεδο κόντρα στον Παναθηναϊκό, δείχνοντας πως είναι κοντά μας και μας στηρίζουν».

Για να καταλήξει στη Ρόδο. «Όλα είναι πολύ όμορφα εδώ και μόνο καλά λόγια έχω να πω για το νησί. Ο καιρός είναι εξαιρετικός, αλλά και ο κόσμος είναι πολύ ευγενικός και σου φέρεται με τον καλύτερο τρόπο. Ακόμα και αυτή την εποχή που φεύγουν οι τουρίστες και έχει περισσότερη ησυχία, είναι πολύ ωραία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: