Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

«Νικήστε τον ΠΑΟ και εδώ είμαι εγώ»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ζήτησε από τους παίκτες του Ολυμπιακού νίκη με τον Παναθηναϊκό και άφησε να εννοηθεί ότι θα επιβραβευτούν με ένα πριμ.

«Νικήστε τον ΠΑΟ και εδώ είμαι εγώ»
Άλλον έναν λόγο για να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί και στο μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έχουν οι παίκτες του Ολυμπιακού.

Οι ποδοσφαιριστές των ερυθρόλευκων άκουσαν από τον πρόεδρο της ΠΑΕ τις… κατάλληλες λέξεις όταν εκείνος τους επισκέφθηκε στα αποδυτήρια μετά την επιτυχία επί της Γιουβέντους για να τους συγχαρεί.

Φυσικά δεν τους έδωσε τα εύσημα μόνο για την εμφάνιση αλλά τους ζήτησε και τη νίκη επί του «αιώνιου αντιπάλου».

«Συγχαρητήρια για τη μεγάλη νίκη. Είναι ένας θρίαμβος. Με κάνατε υπερήφανο. Δείχνετε σε όλη την Ευρώπη, σε όλο τον κόσμο ποιος είναι ο Ολυμπιακός, πόσο τεράστιος σύλλογος είναι», είπε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και πρόσθεσε: «Τώρα πρέπει να κερδίσετε και τον Παναθηναϊκό. Να παίξετε το ίδιο και στο παιχνίδι που ακολουθεί. Κι εμείς εδώ είμαστε. Οπως πάντα δίπλα σας».

Με τα τελευταία λόγια ο Μαρινάκης προανήγγειλε πριμ για νίκη επί του Παναθηναϊκού, που θα είναι σε συνδυασμό με τη μεγάλη χθεσινή επιτυχία.

Και θα είναι ένα καλό πριμ, ισάξιο και της χαράς που θα προσφέρουν οι «ερυθρόλευκοι» στον κόσμο, που θέλει πολύ αυτή τη νίκη επί του «αιώνιου» αντιπάλου.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: