Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Γάζωσε τη Ντιναμό η Ααλμποργκ!!

Συνωστισμός στην 1η θέση του 10ου ομίλου, μιας και η Άαλμποργκ επικράτησε θριαμβευτικά της Ντιναμό Κιέβου με 3-0. Η Στεάουα νίκησε 2-1 τη Ρίο Άβε εντός έδρας.

Γάζωσε τη Ντιναμό η Ααλμποργκ
Τρεις ομάδες στους έξι πόντους, μετά το πέρας των τριών αγωνιστικών, στον 10ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ, αφού η Άαλμποργκ με δύο γκολ από τον Τόμσεν ισοπέδωσε με 3-0 τη Ντιναμό. Με τον Ρουσέσκου σκόρερ η Στεάουα 2-1 την Ρίο Άβε.

Η βαθμολογία:
ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ 6
ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ 6
ΣΤΕΑΟΥΑ 6
ΡΙΟ ΑΒΕ 0

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:
ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ – ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ
ΡΙΟ ΑΒΕ –ΣΤΕΑΟΥΑ

ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ – ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ 3-0
(11’ Ενέβολτσεν, 39’, 90’ Τόμσεν)

Οι Ουκρανοί πλήρωσαν ακριβά κάθε λάθος που έκαναν αμυντικά στο πρώτο μέρος. Μόλις στο 11’ ο Ενέβολτσεν έκανε το 1-0, όταν ο Ντράγκοβιτς δεν μπόρεσε να διώξει την μπάλα από την περιοχή και με ένα καλοζυγισμένο σουτ άνοιξε το σκορ. Από κακή απομάκρυνση της άμυνας ήρθε το 2ο γκολ για τους Δανούς στο 39’ όταν ο Ενέβολτσεν, έδωσε στον Ρίσγκαρντ, αυτός στον Μπρούν και η σέντρα του τελευταίου έφερε τον Τόμσεν σε θέση βολής για να γίνει το 2-0. Το 3-0 διαμόρφωσε ο Νικολάι Τόμσεν, μετά από ασίστ του Φρέντρικσεν.

ΣΤΕΑΟΥΑ – ΡΙΟ ΑΒΕ 2-1
(17’ 45’ Ρουσέσκου – 48’ Ντελ Βάλε)

Οι γηπεδούχοι κατόρθωσαν να πάρουν το προβάδισμα με ένα σχετικά γρήγορο γκολ, με τον Λατοβλέβιτσι να κάνει την σέντρα από αριστερά και τον Ρουσέσκου να σκοράρει. Ένα προσωπικό γκολ από τον ίδιο παίκτη στο τέλος του πρώτου μέρους, έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στους Ρουμάνους για το 2-0. Ο Ντελ Βάλε με ένα εντυπωσιακό σουτ από 25 μέτρα, έβαλε και πάλι τους Πορτογάλους στο παιχνίδι, γράφοντας στο 48’ το 2-1. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: