Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Εχει μεγάλο… Αλάν-ι!!

Έναν σπουδαίο παίκτη διαθέτει η Σάλτσμπουργκ! Ο Άλαν πέτυχε χατ-τρικ και έδωσε μια μεγάλη νίκη (4-1) στην ομάδα του κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Δύσκολη νίκη για την Σέλτικ στο άλλο ματς του ομίλου.

Εχει μεγάλο… Αλάν-ι!
Όταν βρίσκεται σε καλή βραδιά, άντε να τον σταματήσεις. Ο Άλαν έδειξε και σε αυτό το ματς της ομάδας του την ερωτική σχέση του με τα δίχτυα.

Ο επιθετικός της Σάλτμπουργκ πέτυχε τρία γκολ κόντρα στην Ντιναμό, φτάνοντας τα 17 φέτος (!), και έδωσε μια πολύ μεγάλη νίκη στην ομάδα του.

Οι Αυστριακοί βέβαια είχαν και τον Ραμάλιο σε καλή μέρα, ο οποίος είχε πετύχει το τρίτο χρονικά και το τέταρτο συνολικά τέρμα για την Σάλτσμπουργκ.

Στα τέσσερα γκολ των γηπεδούχων, η Ντιναμό απάντησε με δύο δικά της τέρματα στο τέλος της αναμέτρησης, με τους Αντεμί και Ενρίκες, τα οποία ήταν όμως άνευ σημασίας, εφόσον παρέμεινε το τελικό 4-2.

Στο άλλο ματς του τέταρτου ομίλου η Σέλτικ επιβλήθηκε δύσκολα της αξιοπρεπέστατης Άστρα Γκιουργκιού.

Οι Σκωτσέζοι χρειάστηκαν έξι λεπτά για να καταβάλουν την αντίσταση της ρουμάνικης ομάδας, με τους Σέποβιτς και Γιόχανσεν. Το τέρμα του Ενάτσε στο 81’ δεν έφερε κάποια αλλαγή στο ματς και έτσι ήρθε η τελική επικράτηση των γηπεδούχων.

Πλέον Σάλτσμπουργκ και Σέλτικ συνεχίζουν να συγκατοικούν στην πρώτη θέση, με την Ντιναμό να απέχει τέσσερις βαθμούς από τους πρωτοπόρους. Χωρίς βαθμό η Άστρα Γκιουργκιού.

Τα ματς:
Red Bull Σάλτσμπουργκ-Ντιναμό Ζάγκρεμπ 4-2
(14,’ 45’, 52’, Άλαν, 49’ Ραμάλιο/ 81’ Αντέμι, 89’ Ενρίκες)

Σέλτικ- Άστρα Γκιουργκιού 2-1
(73' Σέποβιτς, 79' Γιόχανσεν/ 81' Εκάτσε)

Η βαθμολογία του 4ου ομίλου:
Red Bull Σάλτσμπουργκ 7
Σέλτικ 7
Ντιναμό Ζάγκρεμπ 3
Άστρα Γκιουργκιού 0

Επόμενη αγωνιστική:
Ντιναμό Ζάγκρεμπ- Red Bull Σάλτσμπουργκ
Άστρα Γκιουργκιού- Σέλτικ *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: