Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Ανώμαλη προσγείωση!!

Απότομα έπεσε από την πρώτη θέση του ομίλου του ο Αστέρας Τρίπολης, δεχόμενος συντριβή από την Τότεναμ που έδειξε πως είναι… άλλη κλάση. Ακέραιες οι ελπίδες πρόκρισης για τους Αρκάδες.

Ανώμαλη προσγείωση
Αναμενόμενη η ήττα, όχι και ο… τρόπος. Η Τότεναμ επιβεβαίωσε κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης τον τίτλο του φαβορί, όμως παρά την ποιότητα των Λονδρέζων δεν ήταν αναμενόμενο το βαρύ σκορ (5-1).

«Κουτσουρεμένες» κατά πολύ είναι πλέον οι ελπίδες πρόκρισης των Αρκάδων στην επόμενη φάση του Europa League. Όχι, επειδή επέστρεψαν με άδεια χέρια από την Αγγλία, καθώς ήταν αποτέλεσμα… εντός προγράμματος, αλλά η εύκολη νίκη της Μπεσίκτας μέσα στην Σερβία επί της Παρτιζάν, έφερε πάνω από την ελληνική ομάδα αυτήν του Σλάβεν Μπίλιτς.

Ίσως να μην έχανε με τέτοια ευκολία η ομάδα του Στάικου Βεργέτη αν ο Κοσίτσκι δεν ήταν σε κακή βραδιά. Υπάρχει και ένα θετικό στην αρνητική βραδιά του Αστέρα Τρίπολης… το ότι αποβλήθηκε ο Γιορίς και δεν θα παίξει στην αναμέτρηση των δύο ομάδων στις 6 Νοεμβρίου. Πάντως, υπάρχει και ο Φορμ, που αναμενόταν να παίξει βασικό στο χθεσινοβραδινό ματς.

Ακολουθεί ο κυριακάτικος αγώνας με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: