Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Βεργέτης: «Άδικο το αποτέλεσμα»

Απογοητευμένος από το εύρος του σκορ της ήττας του Αστέρα Τρίπολης απέναντι στην Τότεναμ παρουσιάστηκε ο Στάικος Βεργέτης, χαρακτηρίζοντας κομβική την φάση του Πάρα στο πρώτο ημίχρονο.

Βεργέτης: «Άδικο το αποτέλεσμα»
Εμφανώς απογοητευμένος από την βαριά ήττα του Αστέρα Τρίπολης (5-1) στο Λονδίνο απέναντι στην Τότεναμ εμφανίστηκε ο Στάικος Βεργέτης. Ο τεχνικός των Αρκάδων, μιλώντας στη Nova, χαρακτήρισε κομβική την φάση του Φακούντο Πάρα στο 1-0 τονίζοντας πως το τελικό σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα της ομάδας του.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη Nova:

«Δυστυχώς ήταν άδικο το αποτέλεσμα. Τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Κάναμε φάσεις, ίσως περισσότερες από όσες φανταζόμουν αλλά δεν ήμασταν αποτελεσματικοί. Θα μπορούσαμε να πετύχουμε ένα ή δύο γκολ, εκτός από αυτό που βάλαμε. Μας στοίχισαν όμως κάποια κενά και ολιγωρίες στην άμυνα, αλλά η Τότεναμ έδειξε ότι έχει παίκτες κλάσεις. Είναι κομβική η φάση του Πάρα».

Για το αν θα άλλαζε κάτι, είπε: «Οι λύσεις μας περιορισμένες και οι παίκτες μου θεωρώ ότι ήταν καλοί. Όμως φάνηκε η διαφορά δυναμικότητας».

Για το παιχνίδι με την Τότεναμ στην Τρίπολη: «Θα προσπαθήσουμε να μειώσουμε το χάσμα. Αν είμαστε πιο αποτελεσματικοί μπορεί να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Τέλος, για την απουσία του Γιορίς: «Σίγουρα είναι σημαντικός παράγοντας, γιατί ο Γιορίς είναι καλός τερματοφύλακας κι έκανε πολλές επεμβάσεις απόψε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: