Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

«Κάθε παιχνίδι ξεχωριστά»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο τεχνικός διευθυντής της Skoda Ξάνθης, Γιάννης Παπαδημητρίου και μίλησε για την ανοδική πορεία και τους στόχους της ομάδας.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για τα θετικά αποτελέσματα της Ξάνθης:
«Τα αποτελέσματα μας έχουν φέρει ψηλά αλλά ακόμα νωρίς είναι. Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Είμαστε σε καλή κατάσταση αγωνιστικά. Αυτές οι νίκες βοηθάν στη ψυχολογία και θα μας βοηθήσουν. Η Ξάνθη φτιάχνει κάτι και αυτό για να σταθεροποιηθεί θέλει κάτι παραπάνω από μία νίκη».
Για τον κόσμο της Ξάνθης:
«Ο κόσμος τα τελευταία χρόνια είχε απομακρυνθεί. Φέτος η Ξάνθη είναι μια ελκυστική ομάδα και ο κόσμος έχει αρχίσει να βλέπει την δουλειά. Θέλω να πιστεύω πως ο κόσμος θα αρχίσει να έρχεται στο γήπεδο».
Για τον προπονητή της Ξάνθης:
«Ο προπονητής έχει μια συγκεκριμένη μεθοδολογία. Βγάζουμε μια ομαδική δουλειά, υπάρχει μια πολύ καλή ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια και στόχος μας είναι να κερδίζουμε».
Για παίκτες όπως ο Καπετάνος και ο Κλέιτον που έχουν ανανεωθεί:
«Στην Ελλάδα η κριτική είναι πολύ εύκολη. Καθόμαστε στον καναπέ και ισοπεδώνουμε τα πάντα. Δεν μπορεί να θεωρείται ο Καπετάνος και ο Κλέιτον «ξαναζεσταμένα φαγητά». Ήρθαν για να πετύχουν κάτι καινούριο. Αυτό πιστεύουμε εμείς».
Για το αν υπάρχει ενδιαφέρον για τον Γούτα:
«Έχει συμβόλαιο με την Ξάνθη όμως δεν αναφέρουμε το πόσο διαρκούν τα συμβόλαια. Συμφωνία δεν υπάρχει για κανένα ποδοσφαιριστή.  Ενδιαφέρον για τον Γούτα σίγουρα υπάρχει και όλοι οι παίκτες στη Ξάνθη έχουν μια τιμή».
Για τον Γούτα:
«Ο Γούτας είναι ένα παιδί της ακαδημίας και θεωρώ πως θα είναι στην Εθνική ομάδα. Είναι από τους παίκτες που αποτελούν το μέλλον του Ελληνικού ποδοσφαίρου».
Για τους στόχους της Ξάνθης:
«Στόχο έχουμε να φτιάξουμε τη Ξάνθη και να την σταθεροποιήσουμε εκεί που ήταν πάντα. Δεν βάζουμε μακρινούς στόχους και μας νοιάζει μόνο το επόμενο παιχνίδι. Θέλουμε να φτιάξουμε τη νοοτροπία που πρέπει να έχει η ομάδα».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: