Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

«Θέλει πρωτάθλημα η διοίκηση»;

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Βασίλης Βασιλάκος και μίλησε για την κατάσταση του «Δικεφάλου», τις ελλείψεις που υπάρχουν αλλά και τις ευθύνες που φορτώνονται μόνο στον Άγγελο Αναστασιάδη και τους ποδοσφαιριστές.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για την ήττα του ΠΑΟΚ από τον ΠΑΣ Γιάννινα:
Από το Καλοκαίρι έλεγα πως η ομάδα έχει φτάσει πιο μακριά από ότι περίμενα. Όταν λείπουν οι παίκτες που ξεχωρίζουν όπως ο Ρατς ή ο Μακ έχουμε πρόβλημα. Το πρόβλημα φαίνεται και στα εντός έδρας παιχνίδια. Όταν ο ΠΑΟΚ πήρε πρωτάθλημα δεν είχε πολλές λύσεις αλλά πολύ ποιοτικούς παίκτες. Όλοι έβγαζαν την ψυχή τους. Ο ΠΑΟΚ παίζει με το τρέξιμο και την πίεση και όταν έρχεται και η κούραση υπάρχει πρόβλημα».
Για τις ευθύνες για την εικόνα της ομάδας:
«Βλέπω λήθαργο και να φορτώνονται οι ευθύνες κάπου αλλού. Δεν βλέπω κανέναν να βγαίνει κάποιος να μιλήσει. Όσο χάνει ο ΠΑΟΚ θα πέφτουν όλοι πάνω στον Αναστασιάδη. Όλοι οι παρατρεχάμενοι θα πιούν το αίμα του ΠΑΟΚ και θα την πληρώσει ο Άγγελος. Κανείς άλλος δεν παίρνει τις ευθύνες».
Για το τι θέλει ο ΠΑΟΚ:
«Ο ΠΑΟΚ πρέπει να βρει τι θέλει. Ήρθε ένας… τρελός και κατάφερε μαζί με τους παίκτες να έχει πρώτη την ομάδα χωρίς καμιά βοήθεια. Δεν βγαίνει κανείς να πει τι θέλει η ομάδα. Η διοίκηση θέλει να πάρει πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ; Αν θέλουν πρέπει να γίνουν μεταγραφές άμεσα με παίκτες που θα παίξουν. Χρειάζονται 14-15 παίκτες που να έχουν και κάποια παιχνίδια στη πλάτη τους. Ο Τζανδάρης ήρθε από την Κ20 και προσπαθούμε να του φορτώσουμε το βάρος του πρωταθλήματος. Αυτό που έχουν καταφέρει τα παιδιά μέχρι τώρα είναι άθλος. Βλέπω να πέφτει ύπνος και να μην γίνεται τίποτα. Όλοι πέφτουν πάνω στους παίκτες και στον προπονητή και με τους υπόλοιπους δεν γίνεται τίποτα».
Για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό:
«Είναι δύσκολο να κερδίσει ο ΠΑΟΚ αν δεν γυρίσουν οι ποιοτικοί παίκτες. Χωρίς Ρατς και Μακ η ομάδα έχει μεγάλα προβλήματα».
Για το αν κάνει λάθη ο Άγγελος Αναστασιάδης:
«Έμαθα προχθές ότι ο Τζαβέλλας έπαιζε τραυματίας. Τι λάθος να κάνει ο Άγγελος; Έχει άλλους παίκτες και δεν τους βάζει; Ότι έχει βάζει».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: