Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Να κλείσει τις πληγές με γκολ!

Τις πληγές του ρόστερ, που έφεραν οι απανωτοί τραυματισμοί, θέλει να επουλώσει η ΑΕΚ στο τελευταίο ματς του 2014, κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών στο ΟΑΚΑ. Eκτός αποστολής ο Μπακάκης, εξιτήριο για Κορδέρο.

Να κλείσει τις πληγές με γκολ
Χωρίς περαιτέρω απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προπόνηση της ΑΕΚ την Παρασκευή. Ο Τραϊανός Δέλλας μετά το τέλος του προγράμματος στα Σπάτα ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς απέναντι στον Ηρακλή Ψαχνών, την ερχόμενη Κυριακή στο ΟΑΚΑ.

Με εξαίρεση τις αναμενόμενες απουσίες των τραυματιών Ντακόλ, Μπαρμπόσα και Κορδέρο, ο τεχνικός της «Ένωσης» δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα απουσιών. Όσον αφορά τον Ισπανό μέσο, που υποβλήθηκε την Πέμπτη σε χειρουργική επέμβαση, πήρε εξιτήριο από το Ιατρικό Κέντρο και ξεκίνησε θεραπεία.

Στην αποστολή για το τελευταίο ματς του 2014 δεν βρίσκεται ο Μιχάλης Μπακάκης, που αν και ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στην ποδοκνημική κρίθηκε ανέτοιμος.

Αναλυτικά: Ανέστης, Καραγκιολίδης, Ανάκογλου, Αραβίδης, Γεωργέας, Γροντής, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Μάνταλος, Ντούνης Μ., Πεταυράκης, Πλατέλλας, Ρόβας, Σαρρής, Μπρέσεβιτς, Ζόριτς, Τζανετόπουλος, Φαγέ, Τσεβάς και Σβάρνας.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: