Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Με άλλη άμυνα ο Παναθηναϊκός!

Δεν θα αγωνιστεί στο ματς του Παναθηναϊκού κόντρα στην Κέρκυρα, ο Νάνο, καθώς δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Εκτός λόγω καρτών και ο Γκόρντον Σίλντενφελντ. Τα πλάνα του Αναστασίου.

Με άλλη άμυνα ο Παναθηναϊκός
Ο Νάνο δεν είναι στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου για το ματς του Παναθηναϊκού με την Κέρκυρα, που έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα (22/12, 19:30). Ο Ισπανός αριστερός μπακ υπέστη τράβηγμα στην αναμέτρηση με τη SKODA Ξάνθη της περασμένης Πέμπτης. Υπενθυμίζεται ότι τη θέση του στην αναμέτρηση στα Πηγάδια πήρε ο Διαμαντής Χουχούμης στο 64ο λεπτό.

Η προετοιμασία για το παιχνίδι με τους «Φαίακες» θα ξεκινήσει σήμερα, καθώς την Παρασκευή.

Είναι δεδομένο ότι θα γίνουν δύο αλλαγές στην άμυνα, συγκριτικά με το ματς στα Πηγάδια. Εκτός του Νάνο εκτός είναι και ο Γκόρντον Σίλντενφελντ, που έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του στον προσεχή αγώνα. Θέση διεκδικούν οι Κουτρουμπής, που δεν ήταν καν στον πάγκο με την Ξάνθη, αλλά και ο Τριανταφυλλόπουλος, που επίσης δεν έπαιξε την Πέμπτη.

Περισσότερα από αυτά που σχεδιάζει ο 41χρονος τεχνικός θα φανούν μετά το πρόγραμμα του Σαββάτου και μένει να δούμε σε τι κατάσταση θα παρουσιαστεί ο Μάρκους Μπεργκ, που λόγω ίωσης έμεινε εκτός από το ματς της 16ης αγωνιστικής. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: