Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Εν αναμονή του… δώρου!

Αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις του ΟΦΗ για την έκβαση των συζητήσεων με την πλευρά των Ιταλών επενδυτών, οι οποίοι επέστρεψαν στη βάση τους.

Εν αναμονή του… δώρου
Στην Ιταλία βρίσκονται οι Ιταλοί επενδυτές που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Πλέον οι Κρητικοί αναμένουν στο… ακουστικό τους, καθώς οι Λορέντζο Ντελισάντι (μάνατζερ) και Πιέρο Μπάφα (οικονομολόγος) επέστρεψαν στην πατρίδα του με την οικονομική έκθεση του ορκωτού λογιστή για τα χρέη του συλλόγου (προσδιορίζονται στα 12 εκατ. ευρώ).

Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι επιθεώρησαν το ΒΑΚ, καθώς και το γήπεδο της ομάδας, ενώ πήραν γεύση από τον τρόπο λειτουργίας του συλλόγου.

Στις συζητήσεις που υπήρξαν τις προηγούμενες ημέρες, εκτός από τον Τζενάρο Γκατούζο, πήραν μέρος και ο οικονομικός διευθυντής της ΠΑΕ, κ. Βασιλάκης, και ο εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη, κ. Διαλυνάς.

Με το 1 εκατ. ευρώ θα καλύψουν οφειλές σε Δημόσιο και ποδοσφαιριστές, ενώ θα ζητήσουν από την ΕΠΟ να επιστραφεί η αδειοδότηση στην κρητική ΠΑΕ, η οποία θα αποσύρει την προσφυγή της στο άρθρο 99 ούτως ώστε να υπάρξει μεταγραφική ενίσχυση.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: