Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Λάμπρου: «Είμαι ευτυχισμένος στη Βίλεμ»

Για την πορεία του στο ολλανδικό πρωτάθλημα, την κλήση του στην Εθνική και την πιθανότητα να αγωνιστεί στην Ελλάδα μίλησε στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο τερματοφύλακας της Βίλεμ, Κώστας Λάμπρου.

Λάμπρου: «Είμαι ευτυχισμένος στη Βίλεμ»
Τελευταία ενημέρωση 19/12/2014, 20:30
Συνέντευξη στην εκπομπή «Let's Playball» του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 έδωσε ο Κώστας Λάμπρου, ο οποίος πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις αγωνιζόμενος με τη φανέλα της ολλανδικής Βίλεμ ως δανεικός από τη Φέγενορντ.

O 23χρονος διεθνής τερματοφύλακας σημείωσε πως είναι πολύ ευχαριστημένος στη Βίλεμ, αν και θα ήταν όνειρό του να αγωνιστεί ξανά στη Φέγενορντ, ενώ δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να επιστρέψει για κάποια ομάδα της Super League στην Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Λάμπρου στην εκπομπή «Let's Playball» με τους Μάνο Ζερβάκη και Γιώργο Μαραθιανό:

Για τη μετακίνησή του στην Ολλανδία σε ηλικία 14 ετών: «Ήρθε εντελώς ξαφνικά η μεταγραφή μου στο εξωτερικό σε τόσο μικρή ηλικία. Έτυχε να είμαι στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή. Συμμετείχα σε ένα διεθνές τουρνουά όπου με εντόπισε ο Άγιαξ και έτσι το 2005 πήγα στην Ολλανδία. Όμως τα πράγματα δεν πήγαιναν τόσο καλά στον Άγιαξ, με παρακολούθησε η Φέγενορντ σε κάποιο παιχνίδι στο τέλος της σεζόν, με δοκίμασαν σε κάποιες προπονήσεις και με πήραν στην ομάδα».

Για την κλήση του στην Εθνική Ανδρών από τον Φερνάντο Σάντος: «Το 2012 έκανα 14 παιχνίδια συνεχόμενα στη Φέγενορντ. Οι συμπαίκτες μου έλεγαν ότι ίσως με πάρουν στην Εθνική, αλλά δεν το πίστευα, θεωρούσα ότι μου κάνουν πλάκα. Φυσικά πήρα τεράστια χαρά και συνολικά ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία».

Για τη φετινή πορεία της Βίλεμ Τίλμπουργκ: «Ο κόσμος είναι πολύ ευχαριστημένος από την πορεία της ομάδας, κανείς δεν περίμενε ότι θα είμαστε στη μέση της βαθμολογίας στα Χριστούγεννα».

Για το μέλλον του στην Ολλανδία: «Δεν υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιο μου, η Φέγενορντ έχει τη δυνατότητα να ανανεώσει τη συμφωνία μας για έναν ακόμα χρόνο μέχρι τον Απρίλιο. Ο προπονητής της Φέγενορντ μου είπε πως είναι ικανοποιημένος με τις εμφανίσεις του φέτος και θα μιλήσουν σύντομα για το μέλλον του. Θα προτιμούσα να συνεχίσω στη Βίλεμ. Η Φέγενορντ είναι στην καρδιά μου, είναι το όνειρο μου να αγωνίζομαι στο «Ντε Κάιπ», αλλά νιώθω καλά στη Βίλεμ και το σημαντικό είναι να πάρω παιχνίδια στα πόδια μου".

Για το ενδεχόμενο να γυρίσει στα «πάτρια εδάφη»: «Δεν έχω σκεφτεί σοβαρά την πιθανότητα επιστροφής στην Ελλάδα, αλλά το αφήνω ανοιχτό, αν υπάρξει κάποια πρόταση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: