Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

«Μάχες» σε Βορρά και Κρήτη!!

Εκτός από τον αγώνα του Ολυμπιακού στην έδρα της Καλλονής, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας ξεχωρίζουν οι αγώνες του Πανθρακικού με τη Βέροια και του Πλατανιά με τον ΟΦΗ.

«Μάχες» σε Βορρά και Κρήτη
Το παιχνίδι του Ολυμπιακού στη Μυτιλήνη κόντρα στην Καλλονή ξεχωρίζει στο σημερινό πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Οι Πειραιώτες θέλουν τη νίκη με την οποία θα μπορέσουν στο ενδεχόμενο που κάνουν νέες γκέλες ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός να εδραιωθούν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Από την πλευρά τους, οι νησιώτες – αν πάρουν το «τρίποντο» - θα πλησιάσουν στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν άλλοι δύο σημαντικοί αγώνες: το Πανθρακικός-Βέροια και Πλατανιάς-ΟΦΗ που έχουν το δικό τους ξεχωριστό ενδιαφέρον. Και οι τέσσερις βαθμούς χρειάζονται τους βαθμούς με τους οποίους θα καταφέρουν να απομακρυνθούν από τη ζώνη του υποβιβασμού για να κάνουν… καλές γιορτές.

Αναλυτικά

Σάββατο (20/12)

Πανθρακικός-Βέροια (15:00, Novasports 2)
Διαιτητής: Κωνσταντίνος Ιωαννίδης (Αργολίδας), βοηθοί: Χρήστος Μπαλτάς (Αχαΐας), Νικόλαος Φαντόπουλος (Πειραιάς). Τέταρτος ο Γεώργιος Κομίνης.

Πλατανιάς-ΟΦΗ (17:15, Novasports 2)
Διαιτητής: Σταύρος Τριτσώνης (Αθηνών), βοηθοί Δημήτρης Τάτσης (Ηπείρου), Ηλίας Αλεξέας (Μεσσηνίας). Τέταρτος ο Ηλίας Σπάθας.

Καλλονή-Ολυμπιακός (19:30, Novasports 1)
Διαιτητής: Χρήστος Μήτσιος (Ηπείρου), βοηθοί Λάζαρος Δημητριάδης (Μακεδονίας), οι Λεωνίδας Φραγκιαδάκης (Δωδεκανήσου). Τέταρτος ο Στέφανος Μαντάκης.

Κυριακή (21/12)

Πανιώνιος-Ατρόμητος (15:00, Novasports 2)
Διαιτητής: Χαράλαμπος Καλογερόπουλος, βοηθοί Δημήτριος Γκάγκας (Λάρισας), Χρήστος Μαγιάννης (Άρτας). Τέταρτος ο Ιωάννης Καμπαξής.

Νίκη Βόλου-Παναιτωλικός (17:15, Novasports 2)
Διαιτητής: Απόστολος Αμπάρκιολης (Καβάλας), βοηθοί οι Δήμος Αναστόπουλος (Αρκαδίας), Ιορδάνης Δημητριάδης (Καστοριάς). Τέταρτος ο Γεώργιος Κύζας.

Αστέρας Τρίπολης-SKODA Ξάνθη (17:15, Novasports 2)
Διαιτητής: Μιχάλης Κουκουλάκης, βοηθοί οι Δαμιανός Ευθυμιάδης (Πιερίας), Χρήστος Ακρίβος (Αθήνων). Τέταρτος Γεώργιος Δασκαλόπουλος

Εργοτέλης-ΠΑΣ Γιάννινα (17:15, Novasports 3)
Διαιτητής: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος, βοηθοί οι Πολυχρόνης Κωσταράς (Αιτ/νίας), Χρυσούλα Κουρομπίλια (Δυτικής Αττικής). Τέταρτος ο Σταύρος Μάνταλος

Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ (19:30, Novasports 1)
Διαιτητής: Ανδρέας Παππάς (Αθηνών) βοηθοί Βασίλειος Καμπούρης (Εύβοιας), Νικόλαος Γεωργαράκος (Αθηνών). Τέταρτος ο Αλέξανδρος Δημητρόπουλος.

Δευτέρα (22/12)

Παναθηναϊκός-Κέρκυρα (19:30, Novasports1)
Διαιτητής: Μάριος Λαμπρόπουλος (Ηλείας), βοηθοί οι Κωνσταντίνος Ποντίκης (Πρέβεζας), Χασάν Κούλα (Ξάνθης). Τέταρτος Αλέξανδρος Δημητρόπουλος.

Η επόμενη (17η) αγωνιστική

Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2014

ΟΦΗ-Νίκη Βόλου (15:00, Novasports 3)
Κέρκυρα-Αστέρας Τρίπολης (17:15, Novasports 1)
ΠΑΟΚ-Πανιώνιος (19:30, Novasports 2)

Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2014

Ολυμπιακός-Πλατανιάς (15:00, Novasports 2)
Ατρόμητος-Καλλονή (17:15, Novasports 2)
Βέροια-Παναιτωλικός (17:15, Novasports 4)
Λεβαδειακός-Εργοτέλης (17:15, Novasports 3)
ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός (19:30, Novasports 1)

Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2014

Skoda Ξάνθη-Πανθρακικός (19:30, Novasports 1) *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: