Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

«Είναι πάντα ωραίο να βλέπουμε τους φίλους του Ολυμπιακού»

Χαρά σε μικρούς φίλους του Ολυμπιακού έδωσαν Αμπιντάλ, Ρομπέρτο και Μέγιερι σήμερα στη Μυτιλήνη, λίγες ώρες πριν από το παιχνίδι με την Καλλονή.

«Είναι πάντα ωραίο να βλέπουμε τους φίλους του Ολυμπιακού»
Χθες ο Ολυμπιακός έτυχε θερμής υποδοχής στη Μυτιλήνη. Και σήμερα το βράδυ θέλει να το ανταποδώσει, κατακτώντας τη νίκη κόντρα στην Καλλονή. Νωρίτερα, όμως φρόντισε να δώσει χαρά σε μικρά παιδιά, με τους Ερίκ Αμπιντάλ, Ρομπέρτο και Μπάλαζ Μέγιερι να περνούν χρόνο μαζί τους και να τους μοιράζουν δώρα. Ο τελευταίος αναφέρθηκε στη σχέση των παικτών με τον κόσμο των «ερυθρολεύκων» και ιδιαίτερα τους λιλιπούτειους φίλους της ομάδας.

«Είναι πάντα ωραίο να βλέπουμε τους φιλάθλους μας από κοντά. Το ζήσαμε και στο αεροδρόμιο, κατά την άφιξή μας εδώ, όπου οι φίλαθλοι ήταν πάρα πολλοί! Νιώθουμε πάρα πολύ έντονα την αγάπη του κόσμου και είναι μία μεγάλη ευκαιρία και για τους νικητές να μας γνωρίσουν και να τους γνωρίσουμε, μέσω αυτού του διαγωνισμού. Εύχομαι ό,τι το καλύτερο.

Είναι σημαντικό, ειδικά για τα παιδιά, να βλέπουν τους αγαπημένους τους ποδοσφαιριστές από κοντά, να έχουν μία γεύση από τον Ολυμπιακό και την εμπειρία του να γνωρίζουν τους παίκτες που αγαπούν. Μέσω της Forthnet - NOVA δεν έχουν μόνο τη δυνατότητα να παρακολουθούν τα παιχνίδια της αγαπημένης τους ομάδας, του Ολυμπιακού, αλλά και να βλέπουν συνεντεύξεις, ή ακόμη και να μας βλέπουν από κοντά»
, ήταν τα λόγια του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: