Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Μπόμπα στα μπαρ, μπόμπα και στο ΟΑΚΑ!!

Η ουσιαστικά αδιάφορη πρώτη φάση της Ευρωλίγκα ολοκληρώθηκε με τον ορισμό του αδιάφορου αγώνα στο ΟΑΚΑ, που απέκτησε ξαφνικά ενδιαφέρον γιατί το μενού είχε κοκτέιλ… μπόμπα.

Μπόμπα στα μπαρ, μπόμπα και στο ΟΑΚΑ
Γράφει ο Μιχάλης Λεάνης
 Γελάσατε; Όχι έ; Δεν πειράζει. Γελάει ούτως ή άλλως όλη η Ελλάδα με όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ, είπε να γελάσει και όλη η Ευρώπη με το τηλεφώνημα για βόμβα στο ημίχρονο του αγώνα των πράσινων με την Μπάρτσα.

Οχι δεν ήταν βόμβα βυθού, τσάμπα φοβόταν κάποιος ότι μπορεί να έχει τοποθετηθεί κάτω από το παρκέ και ανά πάσα ώρα να σκάσει. Φάρσα ήταν, που συζητήθηκε παντού και προκάλεσε κάθε είδους συζήτηση. «Ποιος να πήρε τηλέφωνο;». «Λες να το έκαναν Ολυμπιακοί;». «Μήπως Παναθηναϊκοί γιατί έχαναν;».
Ο,τι κι αν έγινε, αποδείχθηκε ότι τσάμπα έφυγαν οι πολλοί και καλώς γύρισαν μετά στις θέσεις του οι λίγοι. Το ματς έληξε μετά τα μεσάνυχτα, βασικά έμειναν μόνο όσοι είχαν αυτοκίνητο μαζί τους γιατί ο ηλεκτρικός δεν είχε υπομονή να περιμένει.
Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε όπως άρχισε, η Μπαρτσελόνα πήρε άνετα τη νίκη, αλλά το αποτέλεσμα ελάχιστη σημασία είχε. Οσοι προτίμησαν να βγουν να πιουν κανέναν ποτάκι καλύτερα πέρασαν… Ακόμα κι αυτοί που ήπιαν… μπόμπες. Τουλάχιστον γλίτωσαν από τις βόμβες. Ραντεβού σε δέκα μέρες, όταν αρχίζει η πραγματική Ευρωλίγκα και όχι η φάρσα της πρώτης φάσης.

Πηγή:www.superbasket.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: