Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

«Κανόνι» για ελάχιστα χρήματα από Νίκη Βόλου!!

Η ομάδα του Βόλου δεν «κατεβαίνει» στο ματς με τον Παναιτωλικό και χάνει το παιχνίδι στα χαρτιά. Διαβάστε πόσα χρήματα χρωστάει...
Το διοικητικό συμβούλιο της Super League αποφάσισε να μη διεξαχθεί ο αγώνας της Νίκης Βόλου με τον Παναιτωλικό, εφαρμόζοντας την τελεσίδικη απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ για τις οφειλές των νεοφώτιστων σε δύο παίκτες τους.
Οι Αγρινιώτες θα πάρουν το ματς «στα χαρτιά» για την 16η αγωνιστική, ενώ οι Βολιώτες θα πρέπει να πληρώσουν άμεσα τα χρέη τους. Όσο δεν το κάνουν, δεν θα ορίζονται τα παιχνίδια τους και στα τρία... χαμένα, θα αποβληθούν από το πρωτάθλημα!
Όσον αφορά τους δύο παίκτες που χρωστάει η Νίκη, πρόκειται για τους Χάρη Παππά και Δημήτρη Σαμαρά και σύμφωνα με πληροφορίες, οι οφειλές προς τους δύο παίκτες που κίνησαν τη σχετική διαδικασία φτάνουν τις 15.000 ευρώ!
Βέβαια, δεν είναι οι μοναδικοί απλήρωτοι, ενώ δεν υπάρχει... φως, αφού ο Ανδρέας Πάτσης έχει ξεκαθαρίσει πως δεν ασχολείται.
Σχετικά με το θέμα μετά το μεσημεριανό Δ.Σ της Λίγκας, ο πρόεδρος της Γιώργος Μποροβήλος τόνισε: «Σήμερα είχαμε τη συνεδρίαση του ΔΣ, που έγινε μέσα σε συναινετικό κλίμα για τα σοβαρά θέματα που έχει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ύστερα από την τελεσίδικη απόφαση του δικαστηρίου, πήραμε και εμείς την απόφαση να μην ορίσουμε τον επόμενο αγώνα της Νίκης Βόλου με τον Παναιτωλικό.
Ο κύριος Πάτσης έχει δηλώσει πως αυτή τη στιγμή δεν ασχολείται με την ομάδα, αλλά εμείς κάτι επίσημο δεν έχουμε στα χέρια μας. Με τον Παναιτωλικό όπως είπαμε δεν θα παίξει. Αν, όμως, μέσα στην εβδομάδα πληρώσει τους παίκτες της θα μπορέσει να αγωνιστεί ξανά στο πρωτάθλημα. Υπάρχει μία παρακράτηση χρημάτων από την ομάδα. Σίγουρα δεν είναι καλή εξέλιξη, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι για να εφαρμόσουμε τους κανονισμούς. Δεν υπάρχει κάτι παράνομο. Οφείλουμε να είμαστε μέσα στα πλαίσια της νομιμότητας».
*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: