Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Άλμπα με Παναθηναϊκό, Μάλαγα με Ολυμπιακό!!

Η Άλμπα ηττήθηκε από την αδιάφορη Τσεντεβίτα στο Βερολίνο και θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στο Top 16 στέλνοντας τη Μάλαγα στο γκρουπ του Ολυμπιακού.

Άλμπα με Παναθηναϊκό, Μάλαγα με Ολυμπιακό
Θύμα έκπληξης έπεσε η Άλμπα και χάνοντας από την αδιάφορη Τσεντεβίτα στη «Μαξ Σμέλινγκ Χάλε» του Βερολίνου έμεινε τέταρτη θέση στον δεύτερο όμιλο. Αυτό σημαίνει πως στο Top 16 θα τοποθετηθεί στο ίδιο γκρουπ με Παναθηναϊκό, Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Μακάμπι, Γαλατάσαραϊ, Ζαλγκίρις και Ερυθρό Αστέρα.

Αντίθετα, η Μάλαγα που τερμάτισε τρίτη στην ισοβαθμία, προστίθεται στο ίδιο γκρουπ με Ολυμπιακό, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, Αναντολού Εφές, Λαμποράλ Κούτσα, Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο και Νίζνι.

Η Άλμπα είχε τον έλεγχο του ματς μέχρι και το τρίτο δεκάλεπτο, αλλά ήταν παντελώς ασόβαρη στο τέλος και η Τσεντεβίτα, που δεν είχε κανένα βαθμολογικό κίνητρο, χάρη στην ευστοχία της από τη γραμμή και τις τραβηγμένες από τα μαλλιά ατομικές προσπάθειες των Αμερικανών των γηπεδούχων έφτασε στη νίκη.

Δεκάλεπτα: 17-13, 32-23, 51-43, 67-70.

Άλμπα (Ομπράντοβιτς): Γκίφεϊ 11, Κινγκ 1, Βάργκας 6, Μπάνιτς 4, Στογιανόφσκι, Ρένφρο 13, Βάγκνερ, Χάμοντς 9, ΜακΛιν 16, Ραντόσεβιτς 7.

Τσεντεβίτα (Ρέπεσα): Μάζαλιν 6, Ζούμπτσιτς 8, Ράμλιακ 3, Πίλεπιτς 7, Μπάμπιτς 10, Ζγκάνετς 3, Μπίλαν 12, Μ. Ντέλας 6, Γκόρντιτς 8, Ούκιτς 7, Αράποβιτς.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: