Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Πασκουάλ: «Διαφορετικά χωρίς Διαμαντίδη...»

Ικανοποιημένος που είδε την Μπαρτσελόνα να είναι αφεντικό απ' το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό δήλωσε ο Τσάβι Πασκουάλ μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού. «Διαφορετικό παιχνίδι χωρίς Διαμαντίδη» είπε.

Πασκουάλ: «Διαφορετικά χωρίς Διαμαντίδη...»
Άρεσε τα όσα είδε από την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ ο Τσάβι Πασκουάλ που πάντως δεν... εφησυχάζει, αφού όπως τόνισε η απουσία του Δημήτρη Διαμαντίδη μπορεί να διαφοροποιήσει έναν ολόκληρο αγώνα!

«Είμαστε ικανοποιημένοι από τη νίκη σε ένα παιχνίδι που κυριαρχήσαμε από την αρχή μέχρι το τέλος, με εξαίρεση κάποια λεπτά στην τρίτη περιόδου που χρειάστηκε να προσπαθήσουμε εκ νέου για να πάρουμε τα ηνία. Προφανώς επρόκειτο για ένα διαφορετικό παιχνίδι απόψε απ' τη στιγμή που δεν υπήρχε ο Διαμαντίδης, αλλά τελικά καταφέραμε να φτάσουμε σε ακόμα μια νίκη και μας ικανοποιεί το ότι τερματίσαμε στην πρώτη θέση».

Ερωτηθείς για το τηλεφώνημα για βόμβα και τη διακοπή του αγώνα, απάντησε: «Πρώτη φορά που μου συμβαίνει κάτι τέτοιο με βόμβα στην καριέρα μου. Μας κόστισε λιγάκι πνευματικά και σωματικά μέχρι να αρχίσει ξανά ο αγώνας. Η αστυνομία έδρασε γρήγορα, ενώ με ευχαριστεί που το κοινό επέστρεψε και είδε τον αγώνα. Γιατί εμάς αυτός είναι ο στόχος μας, να παίζουμε για τον κόσμο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: