Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Ιβάνοβιτς: «Δεν ήταν η βραδιά μας»

Μακριά απ' τον καλό του εαυτό έμεινε ο Παναθηναϊκός απέναντι στην Μπαρτσελόνα, όπως είπε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Τι είπε για Νέλσον και το όχι για το αν επηρεάστηκε η ομάδα από τις εξελίξεις στο Κύπελλο.

Ιβάνοβιτς: «Δεν ήταν η βραδιά μας»
Δεν εμφανίστηκε ο... καλός Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ απέναντι στην Μπαρτσελόνα σύμφωνα με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς που έκανε λόγο για «αυτοκτονία» αν αφήσεις τους Καταλανούς να κάνουν το παιχνίδι τους.

«Δεν ήταν η βραδιά μας απόψε. Δεν παίξαμε όπως πίστευα πως μπορούμε να το κάνουμε. Το παλέψαμε στην τρίτη περίοδο κάποια στιγμή, αλλά στο πρώτο μέρος κάναμε τα πάντα λάθος. Είχαμε μεγάλο πρόβλημα στο επιθετικό ριμπάουντ της Μπαρτσελόνα, φέτος είναι απ' τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρωλίγκα και έχει πολύ καλούς παίκτες.

Όταν αφήσεις αυτή την ομάδα να παίξει εύκολα, τότε ισοδυναμεί με αυτοκτονία... Είμαστε στο ίδιο γκρουπ στο top-16, έχουμε άλλα δύο μεταξύ μας παιχνίδια και θα δούμε τι θα συμβεί».


Για το ντεμπούτο του Νέλσον: «Ήταν ένα από τα καλά στοιχεία του παιχνιδιού μας απόψε και δείχνει πως μπορεί να πάρει ρυθμό και να βοηθήσει άμεσα την ομάδα».

Για το θέμα με τη βόμβα: « Δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο με τη βόμβα...»

Ενώ τέλος είπε ένα ξερό «όχι» στο αν πιστεύει πως οι εξελίξεις στο Κύπελλο με την αναβολή του ημιτελικού με τον ΠΑΟΚ επηρέασαν ψυχολογικά την ομάδα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: