Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

«Σταθερός ο Ηρακλής»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Αγροτικού Αστέρα, Περικλής Αμανατίδης και μίλησε για τους στόχους της ομάδας του και το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Το πρωτάθλημα θα έχει πολύ μεγάλη διάρκεια και μια ομάδα που θα βγει πέμπτη θα παίζει πλέι άουτ. Αυτό γίνεται πρώτη φορά αλλά δίνει μια άγρια ομορφιά».
Για τους στόχους του Αγροτικού Αστέρα:
«Ο στόχος είναι η παραμονή. Στο πρωτάθλημα των πλέι άουτ πιστεύω πως το μπόνους θα είναι πολύ μικρό όποιου έχει τερματίσει ψηλά».
Για τις 3 νίκες σε 4 παιχνίδια:
«Αυτό είναι κάτι που το χρειαζόταν η ομάδα».
Για τη μάχη της κορυφής στη Φούτμπολ Λιγκ:
«Υπάρχουν 2 ομάδες ικανές με τον Ηρακλή να έχει μεγαλύτερο όνομα. Υπάρχουν και η Λάρισα- Ολυμπιακός Βόλου που έχουν κάποιο ρόστερ αλλά έχουν άλλα προβλήματα. Θα γίνει μια μάχη για τη θέση του πρώτου που δίνει 3 βαθμούς για τα μπαράζ».
Για την Λαμία:
«Δεν έχει οικονομικά προβλήματα και είναι μια ομάδα καινούρια. Είναι καλά οικονομικά η ομάδα και έχει και κόσμο καθώς είναι η μόνη στη πόλη. Ο Ηρακλής βέβαια έχει μεγαλύτερο όνομα και για εμένα το ρόστερ του είναι και καλύτερο. Η Λαμία έχει πιο πολλούς παίκτες και περισσότερες εναλλακτικές. Θα γίνει μια μάχη ανάμεσα σε αυτές τις δύο ομάδες».
Για το Ηρακλής – Λαμία:
«Δεν μπορώ να προβλέψω γιατί ασχολούμαι μόνο με την ομάδα μου. Ο Ηρακλής μπορεί να έχει τον πρώτο ρόλο και τη κατοχή αλλά αυτά δεν λένε τίποτα. Θα παίξει ρόλο η αποτελεσματικότητα και η τύχη».
Για την σταθερότητα του Ηρακλή:
«Αυτό που χαρακτηρίζει τον Ηρακλή είναι η σταθερότητα. Δεν κάνει λάθη και απλά με τον Εθνικό Σερρών δεν μπόρεσε να βάλει γκολ. Δεν ήταν γκέλα εκείνο το αποτέλεσμα».
Για το παιχνίδι με τη Καρδίτσα:
«Είναι δύσκολο παιχνίδι. Η Καρδίτσα έχει 3 συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα και θα προσπαθήσει να αντιδράσει. Εμείς πήραμε ένα μάθημα από τον Φωκικό και θα πάμε να πάρουμε το αποτέλεσμα».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: