Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Επιχειρηματίας -μάλλον ο Αλεξ Κάλας- ρωτάει αν πωλείται ο ποδοσφαιρικός Αρης!!

Εγγραφο από δικηγόρο της Θεσσαλονίκης έφτασε πριν από λίγη ώρα στα γραφεία του ΑΣ Αρης, με το οποίο η διοίκηση του ερασιτέχνη Αρη ερωτάται αν έχει εξουσιοδοτήσει τον Γιώργο Γαλανό να διαπραγματεύεται την πώληση της ποδοσφαιρικής ομάδας στους Ισπανούς ή σε άλλους.

Στο ίδιο έγγραφο, ο συγκεκριμένος δικηγόρος, ο οποίος δεν αναφέρει ποιον εκπροσωπεί -τονίζοντας ότι έχει εξουσιοδότηση από ενδιαφερόμενο επιχειρηματία- αλλά πιθανολογείται ότι ενδιαφέρεται για λογαριασμό του Αλεξ Κάλας, καθιστά σαφές ότι ο πελάτης του προτίθεται να καταθέσει πρόταση εφόσον υπάρχει απόφαση του ΑΣ να παραχωρήσει την διοίκηση της ποδοσφαιρικής ομάδας και μάλιστα άμεσα.

Στο μεταξύ, υπάρχουν πληροφορίες ότι τις τελευταίες ώρες υπάρχει έντονη κινητικότητα στις τάξεις του Αρη και δεν αποκλείεται μέχρι το βράδι να υπάρχουν συγκεκριμένες ενέργειες οι οποίες θα διαμορφώσουν ένα εντελώς διαφορετικό περιβάλλον από αυτό που υπάρχει αυτή την στιγμή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες  η ταχύτητα με την οποία δρομολογούνται οι εξελίξεις, οφείλεται στην  έντονη ανησυχία που έχει δημιουργηθεί εξαιτίας της αποδυνάμωσης της ομάδας, αφιού έφυγε ο Ψυχογιός, έφυγε ο Σανιά, ενώ Πόι και Φερνάντες διεμήνυσαν σε συνάντηση που υπήρξε την Τρίτη πως μετά το ματς της Κυριακής θα φύγουν και το πιθανότερο είναι να μην επιστρέψουν λόγω της προβληματικής κατάστασης που επικρατεί στην ομάδα.     

To περιεχόμενο του κειμένου:


   Θεσσαλονίκη, 19.12.2014

ΠΡΟΣ
-ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ «Α.Σ.ΑΡΗΣ»
- ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ «Α.Σ.ΑΡΗΣ»
ΓΗΠΕΔΟ «ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ»
Αλκμήνης 69 - Χαριλάου  
Τ.Κ.54249 - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

«Τ Η Λ Ε Ο Μ Ο Ι Ο Τ Υ Π Ι Κ Ο ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ»

Αξιότιμε κ.κ. Πρόεδρε του Α.Σ. ΑΡΗΣ,
Σεβαστά Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Σ. ΑΡΗΣ,
Λειτουργώντας, ως νόμιμος εκπρόσωπος, πελάτη μου, ο οποίος έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την ανάληψη του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του Α.Σ. ΑΡΗΣ, παρακαλώ ενθέρμως, όπως εκ καθήκοντος με βάση τον θεσμικό σας ρόλο και επιπροσθέτως, ως «Θεματοφύλακες» του ΑΡΗ, μου γνωστοποιήσετε αρμοδίως και εγγράφως, τις απαντήσεις Σας, εντός εύλογου χρονικού διαστήματος, στα κάτωθι ερωτήματά μου.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των ΜΜΕ, από 12.12.2014, σε συνέντευξη τύπου, ο υπεύθυνος του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του Α.Σ. ΑΡΗΣ, και συγκεκριμένα της Ποδοσφαιρικής Ομάδος του Α.Σ. ΑΡΗΣ, η οποία και αγωνίζεται στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία, κ. Γ. Γαλανός, δήλωσε μεταξύ άλλων τα εξής,
 « Όποιος θέλει μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου μπορεί να έρθει και να καταθέσει την πρόταση του στον ΑΣ και να πάρει την ομάδα»(1).
Προφανώς ο υπεύθυνος του Ποδοσφαιρικού Τμήματος, θα διαθέτει την έγγραφη εξουσιοδότηση του Δ. Σ. του Α.Σ. ΑΡΗΣ, κατόπιν αποφάσεως Συνεδρίας του, για να προβαίνει στις ως άνω δημόσιες δηλώσεις του.
Επειδή ερευνήσαμε το θέμα και δεν υφίσταται ανάλογου περιεχομένου ταυτόσημη ανακοίνωση επισήμως από τον Α.Σ. ΑΡΗΣ και προς αποφυγή των οιονδήποτε παρεξηγήσεων, καλώ και παρακαλώ, να μου διευκρινίσετε, εάν όντως υπάρχει επίσημη απόφαση του Δ.Σ. του Α.Σ. ΑΡΗΣ, εντός των χρονικών ορίων που αναφέρονται στις δημόσιες δηλώσεις του αρμοδίου του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του Α.Σ. ΑΡΗΣ.
Επίσης, εάν και εφόσον είναι εξουσιοδοτημένος και πληρεξούσιος ο δηλώσας τα ως άνω, να έρθει σε επαφές και διαβουλεύσεις για λογαριασμό του Δ.Σ. του Α.Σ. ΑΡΗΣ, σχετικά με το μέλλον του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του Α.Σ. ΑΡΗΣ. και διαθέτει τα ανάλογα έγκριτα και νομότυπα παραστατικά έγγραφα εκ μέρους Σας.
Εν κατακλείδι, λαμβάνοντας υπ’ όψιν το θεσμικό πλαίσιο της λειτουργίας των Ερασιτεχνικών Αθλητικών Σωματείων και το σύνολο της νομοθεσίας και νομολογίας που διέπει αυτά, παρακαλώ, όπως μου προσκομίσετε, τα ως άνω προαναφερόμενα έγγραφα παραστατικά, της εξουσιοδότησης και της  πληρεξουσίου πράξης, εκ μέρους του Δ.Σ. του Α.Σ. ΑΡΗΣ      (απόσπασμα πρακτικού Γενικής Συνέλευσης ή απόσπασμα πρακτικού της Συνεδρίας του Δ.Σ. του Α.Σ. ΑΡΗΣ, απόφαση του Δ.Σ. του Α.Σ. ΑΡΗΣ, θεωρημένα αντίγραφα εκ των πρωτοτύπων της εξουσιοδότησης και της τυχόν συμβολαιογραφικής πράξης) προς τον υπεύθυνο του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του Α.Σ. ΑΡΗΣ, αρμοδίως και νομίμως θεωρημένα, για να προβώ στις από μέρους μου ενέργειες για την εκδήλωση ενδιαφέροντος του πελάτη μου.
Με Ιδιαίτερη Τιμή
 Σπυρίδων Ν. Χριστοφορίδης
Δικηγόρος Θεσσαλονίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: